Няколко начина за професионален шопинг

вход през zajenata.bg
За Жената
Мода
Дизайнери
Няколко начина за професионален шопинг
1354
Няколко начина за професионален шопинг

 

 

 

Дами, знаем,че да изглеждаш добре е важно! Дали сте на работа, или на училище, дрехите подхождат на вашата индивидуалност, типа тяло и разбира се парите,с които разполагате. Да, това изглежда просто и очевидно, въпреки това обаче, се допускат грешки,резултат от неправилно пазаруване.

Повечето от нас обичат да пазаруват, вярвам ще се съгласите с това, но има и такива, които мразят пазаруването и то е истинско мъчение за тях. Без ясната представа какви дрехи да се купуват, пазаруването може да се превърне в истинска катастрофа! Ето няколко съвета, които може би ще са ви от полза при такова начинание...

 

1. Изхвърляйте безмилостно

Преди да се отправите към главния магазин, от който пазарувате, добре е да хвърлите един поглед на гардероба си и да отделите нещата, които не сте обличали цяла година. Повярвайте ми няма да ги облечете и следващата! Отделете ги настрана и ги подарете на някого или ги дайте за благотворителност. Знам че е трудно да се разделите с някои от нещата, но те няма да ви трябват повече.

2. Познавайте гардероба си

Може би ще има дрехи, които трябва да дублираме. Дами, запомнете, че многообразието е солта на живота! Ако имате 5 тениски със щампа, защо не прибавите и още някоя с нова и свежа щампа?

3. Направете списък

Експертите казват, че е добре да направите списък с нещата, които желаете да имате и да го закачите на гардероба си, та да може всеки път щом се обличате и пожелаете нещо ново, да го прибавите към списъка. Следващият път, когато отивате на шопинг, този списък идва с вас и така ще бъдете по-организирани в търсенето си.

4 Пазарувайте разумно с парите, с които разполагате

Особено сега в периода на икономическа криза, не надценявайте възможностите си. Вашите желания за покупки трябва да отговарят на стандарта ви на живот и банковата ви сметка. За повечето от нас това означава смесица от няколко важни неща и няколко малки скъпи допълнения. Запомнете, че трябва да изглеждате добре, а не банкрутирали!

5. Отделете достатъчно време.

Никога не пазарувайте за половин час в обедната си почивка.Това само ще ви донесе напрежение и ще трябва да купите нещо случайно, притиснати от времето. Рядко такива покупки после влизат в употреба. Сполучливото пазаруване е тогава, когато разполагате с достатъчно време за пазаруване и релаксиране и се отдадете на малка шопинг терапия.

6. Пазарувайте сами

Ако искате да направите сериозни покупки, то трябва да сте сами и да изберете това, което на вас ви харесва, без да има чужда намеса. Разбира се пазаруването с приятелка може да бъде доста забавно, но понякога коментарите и комплиментите могат да ви направят лоша услуга и да купите нещо, от което реално да нямате нужда.

7. Универсален стил

Ако трябва да се съобразяваме с бюджета, а нека си признаем, че трябва, то най-добре е да изберем дрехи, които ще можем успешно да комбинираме по различни начини, така че всяка нова комбинация да изглежда сякаш сте си купили нещо ново.

8. Не пазарувайте хазартно

Момичета, не купувайте първото нещо, което видите. Като начало „овършейте“ любимия мол и направете разузнаване за това кое е актуално в момента и как вървят цените. Така ще бъдете добре информирани, за това което търсите и ще увеличи изборът ви и възможностите, с които ще разполагате.Ще пазаруваме ли зряло и отговорно, или какво ? :)

 

Сигурна съм, че има още много начини за разумно пазаруване, което в същото време да носи и удоволствие, без да се превръща в досадно задължение, а просто да бъде едно приятно изживяване за вас!

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft