Обвиненият от Гущерова Терзиев: С пръст не съм я докоснал, тя тръгна да ме плюе и си удари фасетите в прозореца на колата

вход през zajenata.bg
За Жената
Обвиненият от Гущерова Терзиев: С пръст не съм я докоснал, тя тръгна да ме плюе и си удари фасетите в прозореца на колата
3868
Обвиненият от Гущерова Терзиев: С пръст не съм я докоснал, тя тръгна да ме плюе и си удари фасетите в прозореца на колата

Не съм докосвал Гущерова, нейното семейство ми дължи много пари. Това сподели пред в.

Труд борецът Кирил Терзиев, който беше обвинен от плеймейтката, че й е счупил зъб.

Олимпийският медалист дори нарече семейството на Светлана напълно фалирало заради зависимост на съпруга й Християн към хазарт и дрога.
“С пръст не съм докоснал Светлана Гущерова. Разменихме си няколко реплики, тя тръгна да ме плюе и си удари фасетите в прозореца на колата. Със семейство Християн и Светла

Гущерови имаме стара история - цяла одисея, свързана с много пари, които ми дължат”. Това заяви специално за “Труд” олимпийският медалист по борба Кирил Терзиев.
40-годишният спортист разказа през изданието своята гледна точка за случилото се снощи.

По-рано днес стана ясно, че Гущерова е подала сигнал за насилие срещу бореца.

По думите му, двамата с Гущерова се засекли случайно в пресечка на бул. “България” в  София. Той я запитал кога ще му върнат парите, а тя започнала да го заплашва с мутри, които да го пребият.

“Надявам се да има камери и ясно да се види, че аз дори на два метра не съм я доближил. Всичко е инсценировка, за да трупа слава. Само това ѝ остана - мъжът ѝ е алкохолик, а тя има психически нестабилно поведение. Преди време ми беше жал за Християн, предоверих му се, защото някога ми беше приятел.
Години наред са на хранилка при мен. Моят бизнес е легален - занимавам се със застраховане и имам охранителна фирма. Те обаче не могат да се похвалят дори с един трудов ден в живота си. Дълго време от добро сърце му давах пари, които изкарвам с къртовски труд. И накрая Гущерова ще ме псува по улиците”, не скри огорчението си пред “Труд ” Терзиев.

Той категорично отказа да посочи конкретната сума, която семейството му дължи.
“Става дума за много пари. Те карат моите коли, осигурих им и детегледачка, защото ми стана жал за четирите им деца. Християн Гущеров от милионер стигна до просешка тояга. Той е зависим от хазарта и алкохола, разпродаде имоти за милиони, собственият му баща Добромир Гущеров се отрече от него.
Иска баснословни суми назаем от приятели, за да води Светлана по курорти. Тя живее за Инстаграм и за да поддържа пред обществото някакво реноме на богата жена. Истината обаче е съвсем друга”, категоричен бе медалистът от олимпиадата в Пекин в свободен стил борба през 2008”.
Терзиев твърди, че Християн Гущеров е разпродал имущество за над 10 милиона лева в близкото минало. 
“Светлана не е работила и един ден в целия си живот. А най-смешното е, че докато беше бременна се осигуряваше в моята фирма, за да взима майчинство от държавата. Плащах максималните осигуровки, за да взима помощи, а тя дори не знае къде ми е офисът. Това са изключително елементарни и нагли хора, които вече съжалявам, че познавам”, допълни Терзиев.
Той се надява на бързо разследване от страна на МВР и се закани да заведе дело за клевета.

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft