Помните ли адреналинката Жана-Ето с какво се занимава днес

вход през zajenata.bg
За Жената
Помните ли адреналинката Жана-Ето с какво се занимава днес
7520
Помните ли адреналинката Жана-Ето с какво се занимава днес

Вероятно си спомняте едни от първите адреналинки от Господари на ефира . Жана е една от най-колоритните и впечатляващи момичета, които танцуваха пред екрана.

Тя е поела по съвсем нов път и смело се развива кариерата си. В интервю за NOVA тя разказа с какво се занимава и по какъв път е поела.

За телевизията и новия път 

След "Господари на ефира" Жанета Брейчева започва да се развива в съвсем нова посока. За предаването тя сподели, че е прекрасна част от живота ѝ. "Толкова хубави спомени, толкова хубаво време. Това беше моята първа среща с телевизията и ще остане завинаги първа и единствена." - призна Жана. Тя разказва, че дълго време работи като телевизионен водещ. Впоследствие преминава в една много по-различна сфера.

Днес освен майка тя е и завършил нутрициолог. "Любовта ми към телвизията стои. Исках просто да обърна внимание на една друга моя страст – здравословният начин на живот, здравословното хранене" – разказва брюнетката. Тя обяснява, че откакто е майка, се интересува кое е най-доброто за децата ѝ и за нея самата. Споделя, че се възхищава как човешкият организъм има способността да се регенерира по естествен начин и само с "лека помощ и подкрепа от наша страна".

За работата си Жана казва, че я практикува с любов и отдаденост. Радва се, когато успее да помогне на човек и в края види неговата усмивка. Признава, че това, което я зарежда и я прави истински щастлива, е природата. Жана обяснява, че живее много близо до гората и често прекарва времето си там. "Когато чуя шума на реката, когато съм аз сама в цялата гора, няма никой, обикновено това се случва през седмицата, просто се чувствам вълшебно. Това ме презарежда." – разкрива Жана.

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft