По прическата ще ги познаеш - 5 фризури, които издават, че си от дълбоката провинция (Снимки):

вход през zajenata.bg
За Жената
Красота
Прически
По прическата ще ги познаеш - 5 фризури, които издават, че си от дълбоката провинция (Снимки):
2919
Източник: blitz.bg
По прическата ще ги познаеш - 5 фризури, които издават, че си от дълбоката провинция (Снимки):

Отдавна вече понятията "град" и "село" не са онова, което са били в миналото. Днес границите са размити, а човек може свободно да избира къде да живее.

Да не говорим, че все повече хора избират живота на село - спокойствие, чист въздух и чиста храна. Не за този тип разграничение ще говорим днес.

Когато обаче чуеш съчетанието "селски манталитет" или " манталитет на провинциалистка ", тогава нещата вече стоят другояче. Не е необходимо една жена да е родена на село, за да прояви безумна липса на вкус или да направи стряскащи модни съчетания. Както казват хората - едно момиче може да бъде изведено от селото, но селото не може да бъде извадено от момичето.

Ние обаче не сме съгласни напълно с горната максима - всяка жена може да стане истинска кралица на стила, ако просто започне да се грижи за себе си и да следва съвременните модни тенденции.

А ако не искате да бъдете оприличени на селянка е добре да забравите за тези 5 остарели тенденции в прическите .

прически провинциалистка

Ето кои са 5-те прически, които превръщат всяка жена в селянка :

Опашка с голям ластик

едър ластик
Плътните ластици бяха изключително популярни сред младите хора през 90-те и началото на 2000-те, но сега изглеждат нелепо и развалят прическата на всяка жена. През 2020 година си струва да се даде предпочитание на тънки еластични ластичета от неутрални цветове.

Кокче с големи шноли тип "щипка"

шнола тип щипка
Разбира се това е чудесен вариант, ако например почиствате къщата или отивате до банята. Но за нищо на света не се появявайте пред хора с това на косата. Има много по-благоприятни и стилни начини за стилизиране на гривата. Ако пък щипчиците носят някой кичозен принт - например леопардов, нещата стават още по-трагични!

Като подкатегория тук може да причислим всички останали "флинтифлюшки", с които някои дами много обичат да украсяват фризурата си:

флинтифлюшки в косите

Къдрици с прав бретон

къдрици прав бретонПравите дебели бретончета отдавна излязоха от мода. През 2020 година момичетата дават предпочитание на по-ефирни и асиметрични варианти. А съчетанието на идеално прав и гъст бретон с къдрици е гаранция, че ще ви лепнат етикет „Провинциалистка“.

Къдрици, бетонирани с лак

къдрици с лак

Няма съвременен фризьор, който да използва лак за коса, за да стилизира някоя прическа като я „бетонира“. И всеки компетентен стилист ще ви каже, че естествеността е на мода - къдриците, които изглеждат неподвижни и „бетонирани“, излязоха от тенденцията преди около 10 години, затова забравете за този стил. 

Две високи опашки/плитки

високи опашки

Ако си мислите, че това ще ви направи Лолита, жестоко се лъжете! Високите опашки останаха някъде далеч в 90-те, когато Бритни пееше "Baby one more time" и оттогава не са се връщали. Ако все пак толкова държите на опашките, направете ги ниски и небрежни - така значително ще подобрите положението:

прическа с опашки

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft