Прическата, която е способна да трансформира до неузнаваемост всяко лице - и за дълга, и за къса коса:

вход през zajenata.bg
За Жената
Красота
Прически
Прическата, която е способна да трансформира до неузнаваемост всяко лице - и за дълга, и за къса коса:
17447
Прическата, която е способна да трансформира до неузнаваемост всяко лице - и за дълга, и за къса коса:

Всички знаем, колко важна е прическата за външния вид - трябва да е съобразена с възрастта и формата на лицето ни, за да подчертае най-доброто у нас и да скрие недостатъците. Дали съществува прическа, която да отива на всяка форма на лицето и всяка възраст? Удивително, но отговорът е да!

Многослойната прическа или прическата на стълбички - най-уникалният и ненадминат начин за промяна на външния вид, преобръщайки го към по-добро.

Особеността на подстрижката на слоеве , според експертите, е в нейната гъвкавост: тя е подходяща за всички жени. В резултат на тази прическа се подобрява външният вид, стилът и маниерите на жената се трансформират.  Прическата на слоеве - това определено е промяна към по-добро.

прическа на стълбички

прическа на слоеве

Особеността на тази прическа е в техниката на рязане на косата: най-често, започвайки от върха на главата и завършвайки с върховете, при които се получава коса с различна дължина. Подстригването на нива дава възможност за създаване на прически, подчертаващи оригиналността и индивидуалността на жените. В допълнение към промените във външния вид, прическата с неравни слоеве прави външността още по-привлекателна, особено ако собственичката на косата има гъста грива.

А притежателките на „редки“ и тънки коси с помощта на такава прическа могат да постигнат желания обем и пухкавост на прическата.

прическа с обем

Къдравата коса не е проблем за този вид прическа: в резултат на многопластовата фризура къдриците могат лесно да бъдат подредени.

многослойна прическа

Основната характеристика на прическата е, че косата на стълбички придава на лице с каквато и да е форма перфектен вид. Слоевете на косата с различна дължина омекотяват очертанията на лицето, дават им женственост, а погледът става по-изразителен и отворен. Стъпаловидната прическа допринася за създаването на стилни и отличителни визии. Тя изглежда екстравагантно на къса и дълга коса, ефективно подчертава ярко боядисани или изсветлени снопчета.

Разнообразие на прическата добавят различни видове бретон - къси или дълги, понякога асиметрични.

прическа на слоеве с бретон

прическа на пластове

Многослойната прическа изглежда специфично върху коса с различна дължина. 
При късите коси откроява лицето, а в горната част на главата създава пищен обем. В този случай дамите изглеждат по-млади от възрастта си, имат по-изтънчен и женствен поглед.

многослойна прическа на къса коса

На средно дългите коси добре оформените слоеве фокусират вниманието върху изяществото на прическата и отличителните черти на лицето. Допълнителна отсянка носи ефекта на "накъсани кичури", подчертаващ възвишеността и мечтателността във външния вид на собственичката на прическата.

романтична прическа на слоеве

Стълбичките върху дълга коса може да бъдат офорени по различни начини.

дълга коса на пластове

Късите кичури обикновено започват от върха на главата, понякога от средата или от краищата. Многослойната прическа е подходяща за всички видове коса - от права до къдрава, от тънка до гъста, с бретон или без. Тази подстрижка изважда наяве елегантността, грацията и хармонията на нежния пол.

Повечето жени предпочитат този специфичен тип подстригване. И за това има много причини.

1.

То е универсално, защото пасва на всяка форма на лицето.

2. Подходящо е за всякаква възрастова група.

3. Изисква непретенциозни грижи. Лесно е да се оформи дори и у дома. С тази прическа често можете да експериментирате и в резултат на това можете да създадете много различни стилни визии.

4. В зависимост от вида на косата, можете да регулирате формата на лицето: да скриете недостатъците и в същото време да демонстрирате ползите.

5. За да се запази формата на прическата, не е необходимо да посещавате често фризьорските салони: достатъчно е едно посещение на 2 или 3 месеца. С тази прическа ще изглеждате добре поддържани и модерни.

прическа на пластове за всеки

прическа за всяка възраст

красиви многослойни прически

Минимум време за оформяне и малко вложени усилия - а в резултат на това ще получите образа на практичен, умишлено небрежен, понякога флиртуващ или романтичен човек.

Дай твоята оценка:
5 от 2 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft