Прическата, с която трябва да посрещнете есента (Снимки)

вход през zajenata.bg
За Жената
Красота
Прически
Прическата, с която трябва да посрещнете есента (Снимки)
4552
Прическата, с която трябва да посрещнете есента (Снимки)

Сега жените все повече избират стилен боб като нова прическа. Не е изненадващо, защото е идеален за дами на абсолютно всякаква възраст. Винаги добавя женственост, елегантност и лекота в образа. Ето защо редакцията ни ще ви каже на кои актуални модели си струва да обърнете внимание

снимка с дълъг боб

СТИЛЕН КВАДРАТ

Има много вариации: боб, удължен боб, боб с бретон, градуиран боб, асиметричен боб, боб „крак“, боб с ясни контури Ако решите някоя от изброените опции, важно е преди всичко правилно да определите формата на лицето и да вземете предвид вашите индивидуални характеристики. Не трябва да разчитате на нечий "звезден" пример, тъй като той просто може да не ви отива. Предлагаме ви 4 модни варианта на боб, които може да ви харесат.

 

Класически квадрат

Основният детайл на такъв квадрат е равномерно подстригване на косата и раздяла на път. В класическата версия бретонът трябва да е прав и да достига до брадичката. Или отсъства напълно. 

 

 

Удължен боб

Дългите предни кичури са една от най-модерните опции. Можете също да добавите вътрешни или външни етажи но това е по преценка на фризьора. Между другото, ако косата ви е под раменете , стилистите съветват да направите странична раздяла

 

Ефирни, свободни къдрици изглеждат невероятно на удължен боб!

 

Квадрат с каскада

Каскаден квадрат предполага съкратени кичури на темето, което често се превръща в спасение за тънката коса. Изглежда страхотно както на права, така и на вълнообразна коса.

Асиметричен квадрат

Притежателката на асиметричен квадрат е обречена на много комплименти и възторжени погледи от околните. Гладка и остра асиметрия през 2021 г. ще бъде в разгара на модата. Идеален избор за смели, необикновени и пламтящи жени.

 

Да виждаш себе си в различен външен вид, да експериментираш и просто да се наслаждаваш на нещо ново е толкова страхотно. Надяваме се тази колекция да ви вдъхнови и да промените имиджа ви. Късмет!

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft