Приятелят на убитата Андрея пред самоубийство-Ето историята на момичето, чиято майка ги е изоставила отдавна

вход през zajenata.bg
За Жената
Инциденти
Приятелят на убитата Андрея пред самоубийство-Ето историята на момичето, чиято майка ги е изоставила отдавна
69247
Приятелят на убитата Андрея пред самоубийство-Ето историята на момичето, чиято майка ги е изоставила отдавна

Марио Милчев е първи братовчед на закланата от Аксел Олегов Андрея разказва за живота на момичето и признава, че е съкрушен и не може място да си намери, откакто е разбрал тъжната новина за зверското престъпление. 

"Искам всички да знаят какъв чист и достоен човек беше тя, всички я сочеха за пример, а е минала през много тежко детство", подчертава Марио Милчев. 

Ето какво разказа той:

- Андрея е имала много тежко детство, изоставена от майка си, сама с братчето си, каква е историята на семейството ѝ?
- Тяхната история е покъртителна. Майка й ги изоставя, когато са били съвсем малки.

Баба им и дядо им умират. Баща им взима попечителството на децата и се грижи за тях.

Майката напусна децата си заради друг мъж, започна да изневерява и реши да си зареже децата. Беше просто неморална жена - с три брака, с деца, всеки път зарязваше и тях. 

Много хора, които присъстваха на погребението, казваха момичето беше авторитет за всички и всички разказваха истории с нея, как е помагала на други, колко добра е и колко е различна от майка си.  

- Как успя баща им да ги отгледа сам?
- Той така и не се събра с друга жена, не искаше да посрами децата си и да ги сочат с пръст. Когато майката на Андрея си тръгна, тя беше някъде около петгодишна. Цялата отговорност от това, че нямаше майка, в един момент падна на нея. Те пораснаха много малки, наложи им се в ранна възраст да бъдат и майка и баща един за друг. 

Андрея не излизаше навън, без да се обади на баща си и да му каже къде отива, да иска неговото позволение. Не правеше нищо в разрез с баща си и винаги се съобразяваше с това какво ще кажат хората. 

Страхуваше се, че майка й я е посрамила и не искаше да говорят за нея по същия начин. 

Вуйчо ми е в неравностойно положение, но никога не е правил нещо в разрез със закона, за да си изхранва семейството и да си препитава децата. Те познават много добре лишенията, живели са често много бедно.

Имаше ужасно тежко детство, бяха лишавани от много 

- Имала ли е конфликт с някого?
- Всички много, много страдат, защото си отиде един прекрасен човек. Тя беше истински ангел. До този момент не беше казала една дума на някого на въпреки, да се скара с някого, да има проблеми и въпреки трудностите и всички неща, които ги спъваха, се намери начин да се изучат, да се възпитат. 

- Била е много влюбена в приятеля си, какви планове имаха те?
- От четири години ходеше с едно и също момче, не е имала друг приятел, той я обичаше много, двамата бяха невероятно влюбени. В момента той го изживява много тежко.

Той е сринат. Когато отива в полицията и е разбрал какво е станало с нея, е искал да си сложи край на живота, затова сега не го оставят и за минута сам.

Те са имали планове за в бъдеще да се оженят, събирал си е пари от стипендията, за да й вземе годежен пръстен. Днес, понеже вече се е видял с близките на Андрея, казал им - правих планове да й предложа брак веднага, щом завърши, но понеже това няма да стане, вземете тези пари, които спестих за надгробната плоча.

Той приема всичко изключително тежко и не вижда смисъл да живее. У тях идват много хора да го успокояват, но е отчаян.

- Била ли е притеснявана и друг път от Аксел Олегов преди да я убие?
- Не, не мисля. Тя се страхуваше от неин комшия, който не е добре психически, спрямо него не е имала притеснения, не е контактувала с него. Те са комшии, но през три къщи и не общуваха. 

Зная, че баща му е разделен с майката, защото я пребивал редовно, заплашвал я е често с нож, нападал я, казвал, че ще я заколи и той е бил свидетел на всичките тези неща. Може би до някаква степен се е запечатало това насилие и след това го е приемал като нещо нормално. 

Дай твоята оценка:
4 от 6 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft