Сбъдва се едно от най-мрачните предсказания на Ванга - учените бият тревога:

вход през zajenata.bg
За Жената
Любопитно
Сбъдва се едно от най-мрачните предсказания на Ванга - учените бият тревога:
3134
Източник: blitz.bg
Сбъдва се едно от най-мрачните предсказания на Ванга - учените бият тревога:

Всички сме чували за чудодейната дарба на Ванга да предсказва значими световни събития. Периодично някоя световна медия гръмва с новината, че се е сбъднало поредното предсказание на пророчицата .

Но сега и учените потвърдиха думите на петричката ясновидка - трудолюбивите пчели измират , точно както предсказва баба Ванга.

В едно от пророчествата си петричката ясновидка предрича масовата гибел на пчелите да започне през 2004 г. Точните думи на Ванга гласят: "Първо ще изчезнат пчелите, след тях лукът и чесънът, а млякото ще стане отровно".

кошер с пчели

Медии от цял свят припомнят думите на пророчицата. Предсказанието не се разминава с реалността. Днешният биологичен катаклизъм не започва внезапно. Той е следствие на продължителни действия, известни на учените от поне 13 години насам.

През 2006 г., само две години след датата, която Ванга предрича кончината на насекомите, се появяват първите научни разработки за смъртта на пчелите. Тревожните данни, които засвидетелстват предсказанието, са почти двойно намаляване на броя на пчелните колонии в света през следващите 50 години. Още тогава учени започват да говорят за екологична катастрофа, а мистично настроените си припомнят твърденията на Ванга и Алберт Айнщайн.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft