Седмичен хороскоп за периода от 14 до 19 януари-СКОРПИОН Интензивно раздвижване, СТРЕЛЕЦ Ярко ползотворен етап,

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Седмичен хороскоп за периода от 14 до 19 януари-СКОРПИОН Интензивно раздвижване, СТРЕЛЕЦ Ярко ползотворен етап,
10429
Седмичен хороскоп за периода от 14 до 19 януари-СКОРПИОН Интензивно раздвижване, СТРЕЛЕЦ Ярко ползотворен етап,

За Овните се очертават положителни емоции, а трудното време за Телците продължава, но е към края си. Близнаците преминават през труден етап, а Раците се радват на успехите си.

Лъвовете  възстановяват позициите си, а за Девите започва нов етап на осезаемо развитие. Везните ще бъдат изненадани от лични ангажименти, а Скорпионите навлизат в етап за интензивно развитие. За Стрелците седмицата е ярко позитивна, а Козирозите ще преодоляват трудностите си. Водолеите да се стабилизират емоционално, а Рибите да повишат търпението си.

 

Седмичен хороскоп ОВЕН 

Позитивни възможности 

Повишавайки съзнанието си на по-високо ниво, ще променяте условията, правейки с тях живота по-спокоен. Седмицата ще е плодородна за онези Овни, които са планирали дейността си и са готови да действат ефикасно за реализиране на проектите си. Определено може да се каже, че навлизате в период на делови напредък, а някои са готови да преминат на по-висока длъжност. Петък е успешен, а събота ще е напрегната. Неделя ви ангажира с материални задачи. Понеделник ще е силно емоционален. Във вторник финансова сполука. Сряда ще е  нервна, а четвъртък е успешен.

 

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ 
Доста напрегнат период 

В забързано темпо ще започне седмицата за повечето от вас, развивайки трескава дейност. Труден и нервен период, през който преобладаващата част от Телците ще действат енергично и по предварително изграден план, но въпреки това успехите не са гарантирани. Големите трудности се свързват с работата и бизнеса, а някои от зодията ще останат силно разочаровани от хора, в чиято помощ са били напълно убедени, но надеждите им са се оказали напразни. Петък, уикенда и останалите дни без успешния вторник носят напрежение.

 

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ 
Действайте по-ефикасно 

Отворени сте за новостите и ще приемете с готовност изяви, които биха ви обогатили със знания и опит. През новата седмица преобладаващата част от Близнаците ще бъдат твърде зависими от емоционалната си настройка. Професионалните проблеми ще предизвикат доста напрежение у мнозина, а решаването им изисква повече търпение и настойчивост. Ще ви е трудно да се освободите от неудобствата, ако не преодолеете предварителната си настройка. Петък носи промени, а уикендът – нерви. Понеделник и вторник са хубави, а следващите отново нервни.

 

Седмичен хороскоп РАК
Делова и лична сполука 

На работното място или в професионалните си отношения много от вас ще получат заслужено високи оценки, което ще повиши финансите и самочувствието им. Огромна част от Раците ще действат по делата си особено усърдно през периода, което означава и добра финансова реализация. Освен наситената делова програма се очертават и много други задължения относно дома, контактите с приятели и тези в обществените среди. Петък, събота, понеделник и четвъртък ще са успешни и ползотворни. Останалите дни - напрегнати и нервни. Необходимо е да укрепите емоционалната си същност.

 

Седмичен хороскоп ЛЪВ

Към възстановяване 

        Навлизате в период на успешна реализация и просперитет. Новата седмица може да се определи като граничен период за Лъвовете, на който основната характеристика е повишена активност и бавно възстановяване на личната и социалната стабилност. В делово отношение няма да ви липсва шанс за реализация, а сполучливите действия ще зависят предимно от активността ви. Петък и уикенда ще са много напрегнати. Понеделник и вторник са много добри дни. Сряда ще е нервна, а четвъртък ви носи успех.  

 

Седмичен хороскоп ДЕВА
Нов етап в личното развитие

Верни на себе си ще се доверите на вътрешните си импулси и ще отправите взор напред. Период на активни действия, прецизно планиране на целите, изразителна настъпателност и поглед към нови хоризонти. Настъпило е времето, през което Девите се отправят към следващия добър етап от развитието си. Това определение сега ви засяга предимно в личен план. Чудесен петък и нервен уикенд. През делниците постигате целите си от делово естество. Дните ще са успешни. Малко по-неприятен се оказва само нервният ден сряда. 

 

Седмичен хороскоп ВЕЗНИ
Лични неприятности 

Градивната ви енергия ви прави повече от всякога добри партньори и приятели. Тези дни се оказват доста напрегнати за Везните от гледна точка на лични неприятности. Събитията ще се развиват интензивно, а категоричността на действащите фактори ще е неотразима, което най-често означава – край на една ситуация и начало на нова. Добре е да избягвате свадите. Петък и уикендът ще са напрегнати. Понеделник, вторник и сряда ще са успешни Следващите дни също носят сполука , но напрежението ще бъде достатъчно изразително.

 

Седмичен хороскоп СКОРПИОН 
Интензивно раздвижване 

Каквото и да планирате няма да бъде достатъчно точно. За Скорпионите започва интензивно раздвижване, чиято продължителност обхваща един месец и съвпада с рожденото време на повечето от вас. В социален и делови план това е време за изразителна активност и удовлетворителни постижения. В личен план ситуацията е двойствена. Петък и събота преминават в активност. Понеделник и вторник са успешни и надеждни за целите ви. Следващите ги сряда и четвъртък се оказват по-нервни и напрегнати. 

 

Седмичен хороскоп СТРЕЛЕЦ 
Ярко ползотворен етап   

В търсене на различни начини за осигуряване на бита и нуждите ви ще минават дните за вас. Седмичният етап е ползотворен в много отношения за Стрелците, но събитията не са еднозначни, а положителният им развой ще зависи до голяма степен от личната активност, стилът на поведение, последователното осъществяване на проектите и пр. аспекти на всекидневието. Петък, уикендът, вторник и сряда са силно положителни и успешни за осъществяване на намеренията. През останалите дни следва да действате според обстоятелствата.

 

Седмичен хороскоп КОЗИРОГ
Към разрешаване на проблемите

С желание сте да изпълните докрай намеренията си, без да се притеснявате за физическото си и психическо здраве. Личните проблеми при Козирозите не са малко, а като прибавим и деловото напрежение, чиито интензитет напоследък нараства със значителни темпове, ситуацията наистина се оказва критична. Необходимостта от бързи и ефикасни решения на ситуацията е спешна и неотложна. Мобилизирайте се и действайте с неотслабващ ентусиазъм до овладяване на ситуацията. Всичките дни от настоящия период ще са напрегнати за представителите на зодията.

 

Седмичен хороскоп ВОДОЛЕЙ 
Стабилизирайте се емоционално 

С ясни цели и достатъчна мотивация ще вървите през времето, бързайки да постигнете всичко и на мига. Последният Зодиакален квадрант, /последните четири знака/, явно са притиснати от силно нервно напрежение, което при Водолеите ще се изрази под формата на значителна нетърпеливост, често прерастваща в агресия. При вас атаките на емоционално ниво са много силни и ако не положите достатъчно усилия да се владеете, може да си причините бели. Петък идва с промени, а уикендът ще е много напрегнат. Успешните делници са сряда и четвъртък.

 

Седмичен хороскоп РИБИ 
Действайте с повишено внимание 

         Имате сили в себе си да продължите, дори и да не виждате успеха. През настоящия седмичен етап представителите на Риби разполагат с чудесни възможности за делова реализация, но едновременно с така видимите благоприятни условия не липсват и професионални сблъсъци, кавги и опити от страна на противниците тежко да ви навредят. Повишеното внимание е задължително, освен че никак не би било лошо ако контролирате нервите си по-качествено. По-напрегнати ще са петък и уикендът. Останалите дни са хубави.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft