Седмичен хороскоп на Алена-Дева-динамична, но и изпълнена с предизвикателства седмица, Стрелец-Пари и финансови взаимоотношения

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Седмичен хороскоп на Алена-Дева-динамична, но и изпълнена с предизвикателства седмица, Стрелец-Пари и финансови взаимоотношения
24582
Седмичен хороскоп на Алена-Дева-динамична, но и изпълнена с предизвикателства седмица, Стрелец-Пари и финансови взаимоотношения

Очаква ви една вълнуваща и изпълнена със събития седмица, която няма да ви остави безучастни да гледате отстрани целия този спектакъл на живота, а ще вземете активно участи във вихрушката на ежедневието! Не се отпускайте, защото наистина така може да ви увлече стихията, че накрая да не успеете да се измъкнете невредими!

Вижте какво предвещават звездите за предстоящите седем дни според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Овен
Основната препоръка към вас е да опитате да намерите общ език с хората около себе си.

Дори да не разбирате защо някой постъпва по определен начин, приемете, че той просто е различен и не го съдете твърде строго. Стремете се към разбирателство, тъй като успехите ще дойдат от екипна работа.

Телец
Идната седмица ще е по-напрегната за вас особено ако в близкото ви обкръжение има човек, с когото сте в конфликт. Колкото и да искате да стане на вашето, вероятно ще срещнете съпротива и ще се изнервите. Разбираемо е да се дразните, но все пак не отивайте в крайности – проблемът ще се реши само чрез диалог.

Близнаци
Предизвикателство пред вас ще е да прецените къде да проявявате по-голяма упоритост и коя ситуация ще се развие във ваша полза, ако отстъпите. Ако делата ви в дадена област се развиват добре и усилията ви дават резултати, значи вероятно сте на прав път и може да продължите в същия дух.

Рак
Да останете верни на себе си и да сте искрени с околните, ще се превърне в истинско предизвикателство за вас. На пръв поглед не изглежда кой знае какво, но всъщност е по-лесно да се каже, отколкото да се направи. От една страна – ще трябва да проявявате търпение, от друга – ще бъдете войнствено настроени.

Лъв
Няма да сбъркате, ако пестите силите си за важните неща, вместо да изпадате в драми и да позволите на безпокойството да превземе мислите ви. Колкото и да не ви се иска, ще има притеснения, но ако намерите начин да не им обръщате прекалено голямо внимание, има шанс да преминете по-лесно през периода.

Дева
Очаква ви динамична, но и изпълнена с предизвикателства седмица. Преживяванията ви ще зависят най-вече от това доколко сте се научили да поставяте граници в отношенията си и дали сте достатъчно искрени – и със себе си, и с околните. Тези проблеми стояха на дневен ред през февруари и март, а сега събитията отново ще се върнат към тях.

Везни
През седмицата ще има както моменти, в които ще успеете да си отдъхнете и да се насладите на спокойствието, така и по-напрегнати дни, в които търпението ви ще бъде подложено на изпитание. Работата ще ви спори, ще довършвате започнатото и ще изпипвате всичко до най-малкия детайл. До сряда може успешно да разрешите някои стари проблеми.

Скорпион
Ще трябва да усъвършенствате умението да водите преговори и да търсите решения, основаващи се на взаимен компромис. Може да се наложи да го използвате както в личния си живот, така и на работното си място. Не се заблуждавайте, че ще бъде лесно – всеки ще си мисли, че е прав и няма да отстъпи.

Стрелец
Темите за парите и финансовите взаимоотношения ще бъдат във фокуса на вниманието ви. Ако се изправите пред материални затруднения, имайте предвид, че тези проблеми може да са вкоренени надълбоко и вероятно не става дума само за пари. Ще е във ваша полза да изследвате по-задълбочено въпроса и да потърсите причините.

Козирог
Не товарете нито себе си, нито хората около вас с прекалено големи изисквания и очаквания. Хубаво е да имате амбиции и да се стремите да постигнете нещо по-добро, но ако прекалите и надцените възможностите си, има вероятност плановете ви да се провалят. Ще постигнете трайни резултати само ако съобразявате действията си с обстоятелствата.

Водолей
Ще живеете по-леко и по-спокойно, ако забравите за строгите правила и за понятието „трябва“. За вас ще е много трудно да го направите, но опитайте. Ако чертаете стриктни планове, твърде вероятно е те да не се осъществят. По-добре е да се отпуснете, да гледате своята работа и да избягвате да съдите околните.

Риби
Ще трябва да се оправите в ситуация, в която е възникнала конфронтация. Не е задължително вие самите да сте замесени – може някои от колегите ви да са в конфликт и по тази причина обстановката на работното ви място да е по-напрегната. Вашата способност да запазвате хладнокръвие при всяко обстоятелство ще се окаже особено ценна.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft