Седмичен хороскоп на Алена-Козирог-Успешна седмица, Телец-Галеници на съдбата

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Седмичен хороскоп на Алена-Козирог-Успешна седмица, Телец-Галеници на съдбата
35618
Седмичен хороскоп на Алена-Козирог-Успешна седмица, Телец-Галеници на съдбата

Следващата седмица обещава да бъде много успешна и ползотворна за повечето зодии. Ще има приятни моменти и в семейството, както и нови, приятни запознанства , които ще дадат възможност за ново разгръщане и нови вълнения във вълнуващите сфери на живота. 

Ето какво предвещават звездите през седмицата според хороскопа на Алена, публикуван във в.

„Уикенд“

Овен
В това дали влагате повече старание и професионализъм ще се намира ключът за успех в служебните дела. Няма смисъл да бързате и да изисквате всичко да се случва на мига. Така само ще се нервирате, че събитията се развиват твърде бавно и няма да успеете да внесете подобрения във вече съграденото.

Телец
Вие ще сте галениците на съдбата – желанията ви ще се осъществяват по-лесно и ще получите награда за упорството, което сте проявявали в миналото. Ключовата дума за периода е „подобрение“, като за всекиго от вас то ще е в различна област. Общото е във възможността да развиете нещо, което вече сте създали.

Близнаци
Препоръката към вас е да не се разпилявате в различни посоки, а да бъдете концентрирани и организирани. Така хем ще сте по-спокойни, хем седмицата ще мине по-леко и приятно. Няма смисъл да се оплаквате напразно от този или онзи или да се тревожите за бъдещето. В противен случай ще изхабите енергията си в напълно излишно безпокойство.

Рак
Астрологичните влияния ще ви помогнат да си осигурите нужното спокойствие, за да бъдете по-ефективни в работата, да разсъждавате по-трезво и да подобрите общуването си с околните. Опитайте се да владеете емоциите си, не се обвинявайте и не се поддавайте на самосъжаление.

Лъв
Идната седмица ще е особено благоприятна за тези от вас, чиято работа изисква да са по-сръчни и да проявяват внимание към детайла. Има добри изгледи да постигнете търсеното съвършенство. В дните до сряда включително трябва да пестите енергията си. Давайте си повече почивка и отделяйте енергия за себе си.

Дева
Предстои ви чудесна седмица, изпълнена с възможности за стабилизация и усъваршенстване в личностен или професионален план. С каквото и да се захванете, работата ще ви спори и ще успеете да закрепите постигнатото до момента. Периодът може да не е така безоблачен за вас единствено ако сте оставили много недовършени дела и задачи.

Везни
Подаръкът, който звездите ще ви предоставят, е възможността да се освободите от излишен емоционален багаж – потиснати чувства, страх, гняв, вина, нездравословни навици и остарели модели на мислене, които не ви носят нищо добро. Ако през следващите дни част от този багаж изплува на повърхността, не се тревожете – това ще е знак, че процесът на осъзнаване продължава.

Скорпион
Вероятно доста ще разсъждавате по някои теми, затова ще е добре да си отпуснете лично време и да си осигурите уединение. Възможно е да се сбласкате с проблем в работата или в личния си живот, да търсите корените му и да се опитвате да намерите разрешение. Добрата новина е, че има изгледи умуването да даде резултати.

Стрелец
Искате или не, ще се наложи да мислите по практични въпроси, свързани с работа, с пари и с организацията на всекидневните ви задължения. За по-авантюристично настроените тези неща сигурно са твърде скучни и прозаични, но по-добре свършете каквото трябва, ако не искате в бъдеще да ви дойде в повече.

Козирог
Седмицата ще е успешна за вас, що се отнася до работата, финансите и творческите проекти. Ако проявявате по-голямо внимание, не бързайте и следвайте уверено пътя, по който сте поели. Няма за какво да се притеснявате – всичко ще върви нормално, а може и да получите някаква награда. В понеделник едва ли ще сте много продуктивни, но във вторник и четвъртък ще имате успех.

Водолей
Ако през изминалите дни и седмици сте били по-натоварени, през посочения период ще се нуждаете от отдих и от изпускане на излишното напрежение. Само почивката може да ви осигури спокойствие. Ако отделите време за себе си, ще успеете да обърнете внимание на потребностите си. Направете равносметка за последните събития и за преживяванията си.

Риби
Предстои ви още една седмица, в която акцентът ще бъде поставен върху усъваршенстването. За онези представители от знака, които са свикнали да се носят по течението, периодът ще премине тихо и спокойно. Няма да ви обвиняват, че мързелувате, но пък ще пропуснете ценна възможност. Съветът към вас е – щом ще релаксирате, правете го качествено.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft