Седмичен хороскоп-Ползотворна седмица в период на изолация, Козирог-Положителни резултати

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Седмичен хороскоп-Ползотворна седмица в период на изолация, Козирог-Положителни резултати
11791
Седмичен хороскоп-Ползотворна седмица в период на изолация, Козирог-Положителни резултати

Новата седмица на изолация ще бъде време, в което да обърнете внимание на близките си, които е вероятно да са около вас и това на моменти ще започне ад ви изнервя, но все пак ще трябва да го преодолеете, защото не е известно още колко дълго ще се задържи така положението и ще трябва да си наложите търпение.

Ето какво предвещават звездине в седмичния хороскоп на топастрологът Алена за следващата седмица, публикуван във в. „Уикенд“

Овен
През дадения период ще успеете да обърнете повече внимание на себе си и на близките си хора.

И няма как да е иначе в този режим на изолация. Работата и амбициите естествено ще отстъпят на заден план. Ако обаче точно сега имате много задачи, едва ли лесно ще се откажете от ангажиментите си. И все пак имайте предвид, че е във ваш интерес да забавите малко темпото.

Телец
Идната седмица може да се окаже доста ползотворна за вас в професионално отношение, стига да не оставяте днешната работа за утре и да довършвате започнатото. Колкото по-концентрирани сте върху определени задачи, толкова по-голям шанс има да извлечете максималното от ситуацията, включително и във финансово отношение, въпреки кризата която започва да бушува навън.

Близнаци
През дадения период ще имате по-голяма потребност от спокойствие и уют. Е, режимът на самоизолация ще ви ги осигури. Ще търсите подкрепа от любимите си хора и ще прекарвате повече време с тях. Като че ли най-приятните събития през следващите дни ще бъдат свързани с дома и близките. Всяко зло за добро – извънредните мерки и изолацията сплотяват семейството.

Рак
През идната седмица ще имате чудесна възможност да анализирате отношенията си с човек, на когото държите, и да достигнете до изводи, които досега са ви убягвали. За разлика от предишните периоди, когато сте преценявали нещата единствено от собствена гледна точка и сте реагирали емоционално, сега ще бъдете по-обективни и здраво стъпили на земята.

Лъв
Ще ви е по-леко, ако приемете, че не всичко зависи от вас. Особено в ситуацията на извънредни мерки в държавата заради заразата. Искате, или не, ще трябва да се съобразявате с други хора. Следващите дни ще бъдат доста емоционални за онези от вас, които таят надежда да бъдат с определен човек, но по една или друга причина тези желания не се осъществяват.

Дева
Идната седмица ще бъде ползотворна за вас напук на извънредното положение в държавата. Освен ако не сте били твърде мързеливи или не сте отлагали прекалено дълго изпълнението на някои задачи, всичко в работата ви ще тече спокойно и без кой знае какви трудности. Периодът ще премине под знака на стабилизацията, довършване на започнатото и подобрение на вече постигнатото.

Везни

Препоръката към вас е да се концентрирате върху спешните и текущите задачи – както в работата, така и що се отнася до личните и семейните финанси. Разсъждавайте прагматично, бъдете организирани и проявете максимално старание в това, което правите. Така ще бъдете доста по-продуктивни. Не бягайте от задачите и отговорнистите само защото ви се струват скучни. Периодът на по-слабата обществена деятелност ще продължи по-дълго.

 

Скорпион

Астрологичните влияния ще ви помогнат да се чувствате по-уверени в себе си. За да сте в синхрон с тях, трябва да си помогнете малко и сами. Начинът да го направите е да живеете тук и сега, а не да позволявате на миналите преживявания да ви разстройват излижно или още по-лошо – да ви дърпат назад. Възможно е да сте настроени по-носталгично, но се вземете в ръце и се мобилизирайте – изисква го кризисната ситуация в обществото.

 

Стрелец

През идните дни е препоръчително да не правите импулсивни покупки и да не харчите пари за глупости напук на обществената истерия за презареждане с продукти. Това не означава обаче да се превръщате в скъперници, а само да обмисляте малко повече разходите си и да преценявате реално кои от тях наистина са наложителни. Колкото по-практично сте настроени, толкова по-добре за вас и за семейството ви.

 

Козирог

През идните дни ще успеете да се насладите на резултатите от положената в миналото работа и да стабилизирате постигнатото – не само що се отнася до служебните дела, но и до всяка област, към която е насочено вниманието ви. Моментът не е подходящ да се нагърбвате с много задачи или да стартирате нови проекти. Концентрирайте се върху започнатото и не забравяйте да си почивате.

 

Водолей

Ще проявявате голяма чувствителност, когато се опитвате да си отговорите на въпросите дали другите ви оценяват правилно и дали получавате онова, което сте заслужили. Ако давате повече на партньора си, а не ви връщат достатъчно в замяна, или пък усилията ви в службата не са добре възнаградени и имате усещането, че ви използват, нищо чудно да ви стане крива. Вашата утеха е, че това е временно.

 

Риби

Настроението ви ще е прекрасно, ще сте по-ведри и някои грижи ще останат зад гърба ви напук на общественото напрежение навън. Колкото по-спокойни сте, толкова по-голям шанс има да се справите с проблемите, които ви тревожат. Периодът е много благоприятен за любовния и за социалния ви живот въпреки наложената изолация. Изпитвате естественото желание да сте сред хора, но изолацията ще продължи.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft