Специален дизайн маникюр ноктопластика

вход през zajenata.bg
За Жената
Красота
Маникюр
Специален дизайн маникюр ноктопластика
9137
Специален дизайн маникюр ноктопластика

 

 

 

 

 

 

Има моменти, когато на майсторите на маникюра им се налага да измислят специален дизайн. Този дизайн не се прави често на клиенти, тъй като е много екстравагантен и приключенски.

Това е въпрос на тестване на уменията на маникюристите и тяхното желание да прекрачат собствените си артистични граници, за да създадат шедьовър в маникюра, който да бъде видян от всички.

Джоан Милър от En Vogueе такъв тип артистична маникюристка. В тази статия ще ви покажем как тя създава тези навити кристални връхчета на ноктопластика.

 

 

 

 

Първо ноктите се подготвят, след което се удължават с En Vogue Modeling Resin за да се моделира тънко удължение в горната част на нокътя. След като ноктите се втвърдят, те образуват формата на шило.

 

 

 

 

Ноктите се украсяват с инструмент за точки и цветни гелове в бяло, перлено и синьо, след което се покриват с чиста моделираща смула.

 

 

 

 

Но голямата загадка на навитите връхчета се прави в страни от ноктите на клиента. Милър създава сложните кръгли връхчета със син гел върху восъчна хартия или лист. Тя добавя кристал и оставя формичката да изсъхне и да се втвърди за около две минути.

 

 

 

 

След това кръглите връхчета се поставят в син гел, който действа като лепило и се лепят на върха на шилото на ноктите. Използва се малко блестящ гел за да се покрие целия нокът, след което се оставя добре да изсъхне.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft