Съветът, който Даяна даде на 10-годишния принц Уилям, преобърна живота му:

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Съветът, който Даяна даде на 10-годишния принц Уилям, преобърна живота му:
10934
Източник: razkritia.com
Съветът, който Даяна даде на 10-годишния принц Уилям, преобърна живота му:

Въпреки, че днес принц Уилям е сред най-уважаваните и извести мъже в света, детството му е белязано от незаличима трагедия - загубата на майка му, принцеса Даяна. Трудните тийнейджърски години след това оформят характера на младия мъж, когото познаваме днес и който е бъдещ владетел на Великобритания.

Малко преди да загине, обаче, лейди Даяна дава на 10-годишния тогава Уилям ценен съвет , който той никога не забравя.

Известно е, че тя и принц Чарлз се разделиха е началото на 90-те, но официалният им развод стана факт чак през 1996 г.

принцеса Даяна с Уилям

След като узакониха развода си принцесата даде интервю за ВВС с нейната версия  на историята за живота си като кралска съпруга. Тя сподели за колосалния натиска, с който се сблъска в Бъкингам както и за любовния романс на принц Чарлз с Камила.

В скандалната й изповед обаче се съдържаха и много лични моменти, които някои пропуснаха на фона на драмата. В действителност като майка Даяна се опита да спаси синовете си, давайки им съвети как да оцелеят след развода на родителите си.

Даяна с Уилям и Чарлз

Принцеса Даяна със синовете си Уилм и Хари
Снимка: Гугъл

Лейди Ди припомни, че е трябвало да обясни на Хари и Уилям защо са се разделили с баща им, когато са били едва на 8 и 10 г. Освен това дала специален съвет на по-големия Уилям като разказва: „ На път за училище веднъж казах на Уилям, че ако намериш някой когото да обичаш, трябва да държиш на него и да се грижиш за него. И ако имаш достатъчно късмет и той да те обича , тогава трябва винаги да го защитаваш”, но не без горчивина споделя с него, че това правило не е важало за нея.

Даяна с малкия Уилям

Въпреки, че 10-годишното момче не приема трагично новината за развода все пак не пропуска да попита майка си защо всъщност се разделиха с Чарлз. А тя му отговаря: „Е, в този брак бяхме трима и медийният натиск беше друг фактор, така че беше много трудно. Но въпреки, че все още обичам вашия баща, вече не можех да живея с него под един покрив. “

Само година след това Даяна загива трагично. Може би принц Уилям е запомнил думите на майка си защото днес с Кейт са една от най-здравите и силни кралски двойки, предават от elle.ru.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft