Съвет към всяка зодия за днес: ОВЕН - не подписвайте важни документи; РИБИ - пазете се от измами от близък човек

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Съвет към всяка зодия за днес: ОВЕН - не подписвайте важни документи; РИБИ - пазете се от измами от близък човек
8798
Източник: actualno.com
Съвет към всяка зодия за днес: ОВЕН - не подписвайте важни документи; РИБИ - пазете се от измами от близък човек

Днешният ден никак не е благоприятен за нови начинания, проекти и смяна на плановете. Не поемайте рискове и слушайте съветите на звездите към всяка зодия за четвъртък, 7 октомври:

Овен

Денят се управлява от тежка и неблагоприятна за човека енергетика.

Не се препоръчва да започвате ново сътрудничество, да подписвате важни книжа и да сключвате договори. 

Телец

През днешния нелек ден обмисляйте внимателно постъпките си, освободете се от лъжите, гордостта и чуждите мисли. Не започвайте нови проекти, а се съсредоточете върху текущите си задачи.

Близнаци

Ще се предпазите от напрежение, стрес и депресии, ако останете вкъщи. Предвидливо отложете за по-благоприятно време подписване на документи и не поемайте никаква отговорност. 

Рак

Въздържанието, скромността и излишната показност ще запазят устойчиви психиката и настроението ви. Денят не е подходящ за начало на нова работа и дела, касаещи финанси, възможни са загуби. 

Лъв

Отложете новите начинания, съсредоточете се върху текущите си дела и по възможност не обсъждайте намеренията и плановете си. Използвайте контактите си разумно, оценете това, което имате, и го развийте.

Дева

Ще избегнете трудности и недоразумения, ако не взимате важни решения и не пренебрегвате потребностите си. Бъдете внимателни с новите идеи и планове, защото ще бъдат по-скоро илюзия или измама, отколкото обективно премислени и подредени. 

Везни

Неблагоприятната енергетика и лошото стечение на обстоятелствата могат да провалят плановете на мнозина от вас. Не сключвайте договори и не поемайте никакви отговорности. 

Скорпион

Важно е да не се предоверявате и да се освободите от гордостта и чуждите мисли. Използвайте информацията, която имате по предназначение, не сключвайте договори и не поемайте нови отговорности. 

Стрелец

Отложете новите начинания и се заемете със задачите, които не търпят отлагане, без да пренебрегвате и текущите си задължения. Осигурете си тихо място, където бихте могли необезпокоявани да направите равносметка на изминалите дни.

Козирог

Въздържанието от нови и рисковани начинания ще ви предпази от проблеми и разочарования. Отложете важните решения, не подписвайте документи и не се обвързвайте с нови отговорности. Възможни са измами и загуби.

Водолей

Денят е неблагоприятен за дръзки и смели начинания, затова контролирайте желанията и поведението си. Ще си помогнете повече, ако работите тихо по текущите си задачи, без да предизвиквате някого с претенциите си. 

Риби

Възможно е да се разочаровате от някого, който ще се опита да ви подведе с цел лични облаги. Бъдете подготвени. Гъвкави и точни, ще стабилизирате позициите си на работното място, в професионалната сфера.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft