Този тест разкрива характера на жената: Изберете любимия си пръстен и научете нещо ново за себе си

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Игри и тестове
Този тест разкрива характера на жената: Изберете любимия си пръстен и научете нещо ново за себе си
8450
Този тест разкрива характера на жената: Изберете любимия си пръстен и научете нещо ново за себе си

Не е тайна, че жените обичат бижута, особено пръстени. Всяка жена има уникален вкус и според стила на бижутата, които избира, може да се каже много за нейния характер. Изберете пръстен от изображението, който харесвате най-много и научете нещо ново за себе си:


 
Пръстен 1
Вие сте кралица, която знае как да се оцени. Кралица, която е отворена, както към себе си, така и към другите. Понякога вашите близки страдат поради голямата ви искреност, но бързо ви прощават заради вашия чар.
Вие сте силен и в същото време искрен човек. Много хора не могат да устоят на тази комбинация. Ако сте наистина съпричастни, те ще почувстват цялата топлина на вашето сърце.

Пръстен 2
Трудно е да намерите някой по-зрял от Вас. Вие сте нежен, скъп човек. Човекът, на когото дадете сърцето си, ще бъде истински щастлив. Изглеждате красиви в рокли, защото разкриват естествената ви красота. Искате да мечтаете и мечтите ви се сбъдват като по чудо. Можете да очаровате всеки човек, когото искате. Знаете как да флиртувате. Имате енергия за двама.

Пръстен 3
Ако изберете това сладко коте, това означава, че сте като котка, живеете едновременно в два свята. Вие сте човек, с когото комуникацията е прекрасна и имате много приятели.
След като Ви опознаят, хората се чувстват емоционално възвишени. Имате топла енергия и щедро я споделяте. Поради грижата за другите, често пренебрегвате себе си. Не забравяйте да се насладите на всички възможности, които вашият живот ви предлага.

Пръстен 4
Вие сте истински ловец. Изпълнени сте със силна, дива, блестяща енергия. Вероятно имате очи, които трудно могат да се забравят. Вашият поглед докосва директно в душата. Привличате хора, които искат да говорят с вас. По този начин само няколко души ви позволяват да се приближите до тях. Имате пълно доверие само в онези, с които сте много близо. Никога няма да простите предателство и прелюбодейство.

Вашият живот представлява голям интерес за другите. Често сте тема на клюки, но рядко обръщате внимание на това.

Пръстен 5
Вие сте проповедник на любовта. Най-важното в живота ви е любовта. Това се отнася до любимата ви професия, работа и разбира се желания човек. Семейна атмосфера и комфорт са вашият стил, особено ако има такъв, с който можете да го споделите. Имате очарователна усмивка и носите радост на близките си. Оценявате всеки момент от живота си и се радвате на малките, приятни неща. Различни дреболии около дома ви, цветя, чаши, музика ...

Пръстен 6
Вие сте истинска дама. Имате невероятен вкус, знаете как да се покажете в най-добрата си светлина. Роднините често ви търссят за съвети за красота. Вие сте спокойни и уважавани хора. От Вашите бдителни очи не може да избяга нито една дреболия. Никога не разкривате тайните си. По природа имате красиви, красиви черти на лицето. Хората оценяват лоялността Ви. Когато се влюбите, това е силно и дълготрайно.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft