Топастрологът Анджела Пърл съветва за щастие и успех-Уран се намира в Телец-Големи промени предстоят за зодиите-Следвайте парите!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Топастрологът Анджела Пърл съветва за щастие и успех-Уран се намира в Телец-Големи промени предстоят за зодиите-Следвайте парите!
19544
Топастрологът Анджела Пърл съветва за щастие и успех-Уран се намира в Телец-Големи промени предстоят за зодиите-Следвайте парите!

Топастрологът Анджела Пърл съветва за щастие и успех-Уран се намира в Телец-Големи промени предстоят за зодиите-Следвайте парите!

Уран вече се намира в знака на Телец и ще остане там в продължение на 7 години. Това са промените, които си струва да чака всеки от нас!
Тайните на успеха и щастието във всяка от сферите на живота от невероятната Анджела Пърл.

Уран е  планета на промяната  и прогреса, символ на бъдещето. Уран принадлежи към групата на висшите планети, символизиращи в астрологията сили и обстоятелства, върху които човек практически няма власт, и в този случай свободата му предполага свобода на отношението към случващото се.

През 2018 г. Уран вече промени своя знак, но това беше за кратко време и не донесе никакви специални последици.

От 7 март 2019 г. Уран най-накрая  се намира в Телец и ще остане там за цели 7 години (до 26 април 2026 г.), което означава, че влиянието му върху всеки от знаците на зодиака се очаква да бъде дълго и сериозно. Много хора ще изпитат глобална промяна!

Тайната на щастието

Позицията на Уран в Телец  може да бъде описана с една фраза - "следвайте парите". Уран е планета на свободата и, бидейки в Телец, той като че ли ни пита колко зависим от парите и как можем да се отървем от тази зависимост?

Също така, Уран ще провери истинността на чувствата, ще покаже силните и слабите страни на човека. Но не трябва да се страхувате от промяната, защото благодарение на нея можем да стигнем до реализирането на нашите съкровени мечти и желания.

Опитният астролог и таролог, Анджела Пърл, хвърли светлина върху  това, какви промени трябва да очаква всеки  от знаците на зодиака през този период. Благодарение на съвета на тази красива жена можете да постигнете успех и щастие в различни области на живота!

Овен
Уран ще донесе на активните Овни много възможности по отношение на финансите. През следващите 7 години, много Овни ще оставят въображаемата стабилност за безплатен хляб, свободна практика, онлайн бизнес, нови неочаквани проекти, променящи се източници на доходи - ето какво ще стане възможно през този период. От гледна точка на личния живот, Овен също ще надмине промяната и към по-добро!

Телец
Уран влезе в първи дом на Телец. А това означава, че ще започне нов период в живота. Ще има повече свобода, пътуване, нови дела, ще се промени и видът на Телец: промяна на имиджа, прическа, оформяне на тялото чрез загуба на тегло и спорт. Здравето ще бъде в топформа.

Близнаци
Близнаците ще започнат да изпускат баласта под формата на ненужни задължения, чувство за вина, страхове и фалшиви ограничения. Тези промени ще помогнат да се повиши самочувствието и да се придвижат напред. Благоприятен ефект с йога или други духовни практики.

Рак
Рак през този период ще бъде в състояние да намери съмишленици. Социалният кръг ще се промени, много нови хора ще влязат в живота на Рак и ще бъде възможно да пътуват по света и в същото време да печелят пари от разстояние. Добър момент да започнете онлайн бизнес. Струва си да обърнат внимание на храната и да се отказват от лошите навици.

Лъв
Лъв очаква промяна в кариерните планове. Целта или приоритетите могат да се променят. Това ще се отрази съществено на живота на кралския Лео.Събитията от следващите 7 години ще бъдат насочени към разширяване на картината на света, получаване на качествено нови знания. Обстоятелствата могат да хвърлят Лев в най-неочакваното кътче на земното кълбо, да се сблъскат с представители на непознати култури или да ви накарат да изучавате това, което преди това не е било необходимо.

Дева
Прекрасен период за практични девици. Ще има много пътувания в чужбина, може би работата ще бъде свързана и с чужди държави. А за тези, които са мечтали да напишат книгата си, определено трябва да започнете да реализирате тази цел, вероятно вашата работа ще ви донесе успех. Здравето няма да се провали!

Везни
За тези, родени под знака на Везни, този период ще бъде насочен към преструктуриране на основата на техния живот, включително всичко, свързано със семейството, недвижимите имоти и финансите. Това е също период на трансформации, който значително ще повлияе на вашия светоглед.

Скорпион
Личните промени чакат Скорпион: предложение за брак, брак, изграждане на семеен живот или навлизане в нова фаза на отношенията. Също така, Уран ще помогне да се постави последната точка във вече остарелата връзка, тя променя кръга на общуване и евентуално интереси. Добро време за практикуване в областта на творчеството.

Стрелец
Промените ще настъпят в 6-тия дом - домът на работа.та Дневната практика на самата работа ще се промени, режимът и графикът ще се променят. Струва си да се обърне внимание на вашето здраве.Това е прекрасно време да се отървете от пристрастяванията и да загубите излишни килограми, късметът ще бъде на ваша страна.

Козирог
Уран подготвя специални изненади за всички земни знаци. По-вероятно е те да са положителни. Изненадите могат да дойдат в Козирог по темата за децата или творчеството, безспорно, че децата са основният творчески продукт на човешкия живот, така че децата могат внезапно да влязат в живота ви. И ако вчера не си помислил дори да станеш родител, тогава в края на периода вече можеш да станеш щастлива майка, или баща на две очарователни деца и ще се чудиш как е станало това.

Водолей
Уран ще призове Водолея да промени обичайния си поглед към хората около себе си и отношението си към познати неща. Нов кръг от комуникации, нови средства за комуникация, взаимоотношения с роднини, нови практически умения ще излязат на преден план, може би ситуации ще изискват мобилност от Водолей, нови практически познания и умения, в резултат на това може да има покупка на кола и пълна промяна на кръга на комуникация, много нови пътувания.

Риби
Чудесно време да се научите и да потърсите себе си. По време, когато Риби ще научат повече и ще добият нови знания, ежедневната им среда ще се промени. Вероятно някои знания ще ги доведат до друго работно място, а може би дори и за тяхното пребиваване. Някои от Рибите ще сменят няколко града през тези 7 години, а може би дори и страни, и това няма да бъде бягство от реалността, това ще бъде жажда за нови знания и нови впечатления.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft