Топлата зима отключва тежки вирусни и инфекциозни заболявания

вход през zajenata.bg
За Жената
Здраве
Извор на Здраве
Топлата зима отключва тежки вирусни и инфекциозни заболявания
2283
Топлата зима отключва тежки вирусни и инфекциозни заболявания

Все още сме в грипна епидемия. Специалистите определят този вирус, като един от най-бързо развиващите се.

Всеки пети е болен. Грипът протича с много висока температура и често се развива с усложнения в дихателните и пикочните пътища

Синоптиците казват, че тази зима е с рекордно високи температури, което предполага бум на вирусните и инфекциозните заболявания. Просто вирусите и бактериите се чувстват комфортно на високи температури. А от друга страна, голямата амплитуда между температурите – една седмица с 15 градуса над нулата и следващата седмица 5 градуса под нулата – предполага трудна адаптация на организма към външната среда и оттам – спад в имунната система.

 

Най-добрият начин, по който можете да противостоите на вирусите, е да повишите имунната си система. Изключително подходящо е да се използват природни имунностимуланти. Това се дължи на факта, че те съдържат комплекс от вещества, които спомагат усвояването едно на друго и предлагат по-широк спектър на действие. Една от най-добрите комбинации е Ацерола (с много витамин C), Ехинацея и Селен. Това са съставките на Ceget+.  Ceget+ е изключителен продукт, заради специалния висококачествен фармакопеен екстракт от Ехинацея. Ехинацеята влияе благоприятно на имунната система и естествените защитни сили на организма. Наличието на полифеноли и алкиламиди в Ceget+ засилва синергичния ефект, който притежава билката.

Според стандартите на Американската фармакопея от 2018 година, новите директиви показват, че Ехинацеята, която се използва за направата на билкови лекарствени средства или медицински изделия, трябва да е именно стандартизирана според наличието на полифеноли и алкиламиди. Екстрактът от Ехинацея в Ceget+ отговаря именно на тези изисквания, което осигурява отличния и бърз ефект на продукта. Допълнително екстрактът от Ацерола съдържа голямо количество Витамин C - това е изключително важен за организма витамин, защото организмът не го произвежда сам, освен това този витамин спомага укрепването на съединителната тъкан.

При натуралния витамин С заедно със самата аскорбинова киселина се усвояват и цял микс от биофлавоноиди и други полезни вещества, които подобряват усвояването и допълнително подобряват имунитета. Селенът е изключително важен за организма елемент. Селенът влиза в състава на глутатион пероксидазата- процес, който отговаря за обезвреждането на свободните радикали, което го прави мощен антиоксидант. Голяма част от държавите, в които Селенът не се набавя лесно по естествен начин, приемат програми, за да го влагат в най-често употребяваните хранителни стоки, за да може населението да приема нужното количество от този жизнено важен елемент. България не е една от тези държави затова можете да се доверите на Ceget+, за да си набавите Селен. Допълнително този елемент има и благоприятен ефект върху имунната система.

 

Комбинацията от тези научно-доказано полезни натурални екстракти правят Ceget+ изключително полезен, както по време на зимата за предпазване от върлуващите вируси, бактерии, за по-лекото изкарване на грипни състояния, така и при възстановяването от тях. Ceget+ подобрява естествените имунни защити на организма и подобрява тонуса. Ceget+ съдържа само висококачествени суровини. Ceget+ не съдържа изкуствени продукти, оцветители, ароматизатори и консерванти! Ceget+ няма установени странични ефекти в посочените дози. Ceget+ е подходящ както за възрастни, така и за деца над 4 години, както и от бременни след 3 месец от бременността или кърмещи. Ceget+ предлага сигурна защита за имунната система на цялото семейство.

 

Ceget+ - 100% натуарлен имуностимулатор за здрава имунна система!

Ceget+ съчетава в себе си полезните действия на натуралния витамин С от ацерола, висококачествен екстракт с фармацевтична честота от ехинацея и органичен селен. Той е изцяло натурален продукт, което позволява по-доброто усвояване на съставките от организма. Биологично активните компоненти действат синергично, което е от огромна полза за цялостното функциониране на имунната система. Не съдържа животински продукти, оцветители и консерванти.

Подпомага собствените сили на организма срещу вируси и бактерии. Подходящ е при първи симптоми на настинка и грип, при епидемична обстановка или за често боледуващи хора. Действа благоприятно при отслабена имунна система, за по-бързо възстановяване след тежки заболявания, операции, при възпаления, за укрепване на кръвоносните съдове. Можете да го намерите в аптеките и без рецепта или онлайн на https://botanic.cc/products/ceget/.

           

Възпаленията на пикочния мехур са едни от усложненията, които вирусите отключват.  Циститът е най-често срещаното заболяване на пикочния мехур. Представлява възпалително състояние на лигавицата на пикочния мехур. Заболяването е преди всичко на бактериална основа, с причинител Escherichia coli, а понякога може да бъде и на вирусна или гъбична основа. Терминът “цистит” често се използва и за други инфекции и раздразнения по цялата пикочна система. Винаги се свързва с чести позиви за уриниране и изгарящо чувство на парене по време на уриниране. Ако циститът не се излекува изцяло може да стане хроничен. Хроничният цистит най-често е причинен от предишно заболяване, което не е било излекувано напълно. Инфекцията не е отстранена изцяло и остава скрита, проявявайки се при най-малката възможност – понижаване на имунитета, стрес или пък пренатоварване.

           

Има решение, което да облекчи това мъчително състояние, без да притежава никакви странични ефекти. Най-ефикасното билково средство срещу инфекции на пикочния мехур е червената боровинка. Тя е единственият плод, който е защитен от AFSSA (Agence française de sécurité sanitaire des aliments – Френската агенция за безопасност на храните) като средство за лечение срещу Escherichia coli, бактериите, най-чест причинител на цистит.

Само червената боровинка съдържа специфични проантоцианиди PACs A, които се прилепват към бактериите и ги „извозват” чрез урината извън организма. Освен това, червената боровинка отделя в урината хипурова киселина, която я подкиселява и потиска бактериалния растеж. За да се осъществи това „извозване” и за да се изчисти тялото oт бактериите, е необходимо да се повиши диурезата.

Точно това правят диуретиците. Те спомагат за изчистването на отделителната система. Като засилват отделянето на течност от тъканите, те елиминират вредните вещества. Освен това по този начин облекчават фалшивите позиви за уриниране.

Такава е Златната пръчица. Тя действа диуретично, противовъзпалително и подпомага имунната система. Освен това има противомикробно и болкоуспокително действие. Химичният състав на билката е подробно проучен и клинични проучвания сочат, че цял комплекст от биоактивни вещества допринася за благоприятния ефект при възпаления на отделителната система. От фитолекарствените продукти при уровъзпаления, регистрирани в Германия, например, продуктите, съдържащи Златна пръчица са най-много.

Продуктът CystiRen ” (Цистирен) е комбинация от синергично действащи натурални екстракти. Патентованият екстракт от Американска червена боровинка е с високо съдържание на проантоцианидини, тип А. Екстрактът от Златна пръчица подпомага изхвърлянето на микроорганизми и отпадни вещества от пикочните пътища и бъбреците.

Усилва защитните сили срещу инфекции в уринарния тракт. Продуктът не съдържа животински продукти, оцветители и консерванти. Напълно безвреден е и може да се приема от деца, бременни и кърмещи. Може да се намери в аптеките и без рецепта или онлайн на https://botanic.cc/products/cystiren/.

 

Бояна Николава, консултант на Ботаник

 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft