Тя родила дъщеря, а се прибрала вкъщи със син

вход през zajenata.bg
За Жената
Родители
За бебето
Тя родила дъщеря, а се прибрала вкъщи със син
19552
Тя родила дъщеря, а се прибрала вкъщи със син

Марина имаше много трудна бременност с дъщеря си - Постоянно имаше някакви заплахи и проблеми с плода и всичко бе много трудно. И все пак лекарите, въпреки че се опитваха много усилено, не успяха да направят тази бременност да продължи до определеното време - водите на Марина изтекоха, което означаваше, че детето ще се роди много по-рано.

Естествено, за да се даде шанс на бебето, е извършено спешно цезарово сечение - за естествено раждане бебето беше твърде малко и слабо. Ражда се момиче - на Марина дори й е било позволено да я вземе в ръцете си за момент, а след това я откарват в реанимацията на деца.

Марина прекарва цяла седмица пред вратите на интензивното отделение - лекарите, които я съжалили, дори започнали да я пускат вътре. По време на едно от тези посещения жената забелязва друго бебе, чиято майка никога не е идвала да го види.

Марина попитала лекарите какво е детето - те отговорили, че майка му го е изоставила, да не се впечатлява толкова защото често има такива случаи.

Въпреки това, Марина съжалила и донесла нови пелени и дрешки и храна, и когато никой не я виждал, тя погалила по главата бебето. В продължение на няколко дни успяла да се привърже към бебето - сега тя идвала не само за дъщеря си, но и за него.

За съжаление медицината не е всемогъща и не успяла да помогне на нейното бебе, родено толкова рано. Марина се разстроила много. 

Но постъпката ѝ изненадала всички - Оказло се, че съпругът й е започнал да събира документи преди няколко дни за осиновяването на изоставеното момче.

И след още няколко дни семейството се прибрало у дома-Мама и Максим, както го наричат. Всичко беше едновременно тъжно и радостно. Тя роди дъщеря, а се прибра у дома със син - както се казва, няма да има пълно щастие, но и нещастието помага.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft