Упражнение за отслабване в корема и стягане на гърба

вход през zajenata.bg
За Жената
Упражнение за отслабване в корема и стягане на гърба
1211
Упражнение за отслабване в корема и стягане на гърба

Много от нас прекарват по-голямата част от времето си седнали. Като цяло това не е наша вина, това е просто съвременният свят.

Това просто има вредно въздействие върху здравето ни. След като сте работили заседнала работа за една или две години, ще започнете да забелязвате, че гърбът ви е възпален и жизнената линия в кръста е вече забележима. Ако не направите нищо, то може да се превърне в истински проблем.

 

Затова ви предлагаме да овладеете едно просто упражнение, което ще ви помогне да се справите с три проблема наведнъж: болки в гърба и болки в долната част на гърба, както и жизнения пръстен на кръста.

 

Без физическа активност тялото ни става по-малко мобилно и започва да натрупва излишната мазнина. Всичко това води до сериозни здравословни проблеми и затова е необходимо да се правят поне леки упражнения. Не забравяйте!

Днес ви предлагаме просто упражнение, споделено от Тамайо, японски специалист по отслабване.

Това е упражнение за разтягане, което помага за активиране на коремните и гръбначните мускули, затягането и укрепването им. В допълнение, това упражнение активно засяга вътрешната повърхност на бедрото. Чудо, не упражнение!

 

По-долу има видеоклип, в който Tамайо ясно демонстрира изпълнението на упражнението за създаване на тънка талия, но засега нека разгледаме техниката. Преди да извършите това е препоръчително да се загреете малко, за да не наранявате мускулите. И след кратко упражнение за загряване е много по-лесно.

 

Така че, първоначалната позиция на изправяне, краката са разделни, с пръсти навън. Стъпалата и коленете трябва да са в една и съща посока. Наведете краката си в коленете, за да балансирате ръцете си на бедрата.

Сега започнете упражнението. Първо се наведете напред, завъртайки дясното рамо наляво и навътре. В този случай лявото рамо се връща обратно.

Трябва да усещате бедрата, мускулите на талията и гърба, които се простират. Задръжте тази позиция за три секунди, след което се върнете в началната позиция.

Повторете същото в другата посока. Необходимо е да правите движения бавно и точно, усещайки напрежението на всички мускули. Извършете 2 серии от 10 пъти.

 

След няколко седмици редовно представяне ще забележите, че мазнините от талията започват да изчезват и след известно време ще почувствате как гърба ви става по-подвижен и болката изчезва. За всички, които водят заседнал начин на живот, това е абсолютно необходимо упражнение.

 

И тук е видео, в което можете да видите как това упражнение се изпълнява правилно.

Упражнението помага да се развие гъвкавост и по-рано писахме, че това са упражнения за развиване на гъвкавост, които помагат да бъдем здрави и да ви позволи да живеете по-дълго.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft