Хороскоп за утре 12 август-СТРЕЛЕЦ Много сполучлив ден, ВЕЗНИ Значими възможности за успех

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре 12 август-СТРЕЛЕЦ Много сполучлив ден, ВЕЗНИ Значими възможности за успех
17514
Хороскоп за утре 12 август-СТРЕЛЕЦ Много сполучлив ден, ВЕЗНИ Значими възможности за успех

ОВЕН
Необходима е последователност

Ще постигнете очакваните резултати, ако избягвате конфликти под каквато и да е форма. Сряда ще е успешна за онези представители на Овен, които осъществяват целите си в планирана последователност.Такъв стил на работа наистина ще ви осигури гарантирано предимство, защото въздействието на звездните фактори с положителна и отрицателна тяга, е изравнено.

ТЕЛЕЦ
Засилена нервност

Реалисти сте и без да се заблуждавате в нищо, ще подходите прагматично към решаване на проблемите днес.

Хубаво е, че преобладаващата част от Телците са готови да действат на широк периметър, защото точно тук е заложена линията на успеха. За да го постигнете в пълнота обаче, е необходимо много успешно да се владеете, а това условие е трудно изпълнимо защото ще избухне финансова свада.

БЛИЗНАЦИ
Проблеми

Във вашите възможности е да останете удовлетворени от работата и срещите си. За Близнаците ситуацията е доста утежнена през този ден. В реализацията на професионалните задачи и деловите ангажименти проблеми няма да има,но по отноношение на контактите в обществените и приятелските среди и за осъществяване на лични цели, възниква много напрежение.

РАК
Действайте активно

Изключително ползотворна и запомняща се седмица. Натоварването също ще е в повече. Засиленото напрежение при Раците, започнало в неделя, продължава да държи мнозина от зодията. Овладейте нервността си и потърсете подкрепата на приятели или на административни служители. Разполагате с благодатна възможност за осъществяване на лични цели и делови проекти.

ЛЪВ
Добри условия за реализация

Денят ви предлага сериозни изпитания. Неприятна изненада от близък човек може да помрачи настроението ви днес. Лъвът е поредният Зодиакален знак, при който съчетанието сполука и нерви, остава непроменимо през този ден. Късметът ви е добър и ще реализирате целите и задачите си, но ще има много напрежение и дори кавги с околните. Пазете се от измамите и коварството на противниците си.

ДЕВА
Благодатни възможности за постижения

Денят е благоприятен за колективни проекти и работа в група. Добър и сполучлив ден за реализация на задачите в службата, бизнеса и обществените среди, но и аспирациите на многобройните ви врагове, да спрат осъществяването на целите ви, не са за подценяване. Съобразявайте се с обстоятелствата, не влизайте в кавги, и разчитайте на активност и логика.

ВЕЗНИ
Значими възможности за успех

Може да ви се наложи да откажете доста съблазнителни предложения, за да не изневерите на принципите си. Ярката активност при осъществяването на целите е основна характеристика за Везните през този ден. Не става въпрос само за деловите задачи, а за всичко, което ще представлява интерес за представителите на знака. В обществените среди ще е по-напрегнато. Може да скъсате отношения.

СКОРПИОН
Напрежение в службата

Новостите налагат темпо, което трябва да следвате, ако искате да сте актуални. Денят е благоприятен за осъществяване на лични цели и такива, свързани с ангажименти в обществените среди. Повече неприятности се очертават в служебен аспект. Тук възникват остри конфронтации, които ще прераснат в кавги. Мнозина от Скорпионите ще ударят тежко противниците си.

СТРЕЛЕЦ
Много сполучлив ден

Работните ви проекти се нуждаят от преосмисляне, поне що се отнася до финансирането им. Многопосочната активност е ярка характеристика за Стрелците в сряда. Във всички случаи изявата ви ще доведе до реализирането на желани цели, свързани с бизнеса ви, с обществените среди или службата ви. Сряда е особено благоприятна за намиране на устройваща ви работа.

КОЗИРОГ
Укрепете позициите си

Ще се разнообразите от натовареността си, като потърсите вълнуващи ви контакти. Козирозите ще постигнат успех приз този ден при осъществяване на личните и служебните си дела, но извън  всекидневните ангажименти е необходимо да обърнете по-голямо внимание на деловите си позиции. Ще се наложи да ги стабилизирате, защото някой упорито ги подкопава.

ВОДОЛЕЙ
Избягвайте сблъсъците в службата

Настроението ви е чудесно днес, а излъчването ви е неустоимо за хората около вас. Благоприятен ден за осъществяване на лични цели и за сполучливи действия във финансовата сфера. В службата обаче ще бъде много напрегнато. Възникват силни противоречия и кавги. Това стечение на обстоятелствата ще е благоприятно за някои от зодията. За други следват проблеми. 

РИБИ
Действайте предпазливо

Благодарение на навременните ви действия ще си спестите разочарования, но което е по-важно, ще постигнете финансов успех. Безспорно е, че Рибите ще демонстрират ярка активност през този ден, за да реализират целите си. Процентът за успешно справяне е огромен, но трябва да бъдете достатъчно бдителни и много предпазливи, за да не станете жертви на неочакван, и в повечето случаи доста подъл и коварен, вражески удар. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft