Хороскоп за утре 15 ноември-РИБИ Успех в деловата дейност и контактите, ВОДОЛЕЙ Ярка работоспособност

вход през zajenata.bg
За Жената
Хороскоп за утре 15 ноември-РИБИ Успех в деловата дейност и контактите, ВОДОЛЕЙ Ярка работоспособност
11923
Хороскоп за утре 15 ноември-РИБИ Успех в деловата дейност и контактите, ВОДОЛЕЙ Ярка работоспособност

Петък ще ви даде възможност да подредите почти всички от делата си. Това касае тези от вас, които знаят на къде са се запътили още от началото на деловия период.

Бъдете верни на себе си, но не подценявайте препядствията пред вас.

ОВЕН
Действайте настойчиво
От вас зависи денят ви да е спокоен, ползотворен и приятен. Имате сили да приключите в срок със задачите си, оставяйки си време и за себе си. За реализацията на целите си, Овните следва да са по-енергични през деня и подчертано настоятелни в довършването на започнатото. При осъществяване на контакти и делови ангажименти в обществените среди ще действате стабилно и ще имате добър късмет. Петък e благоприятен и успешен. 

ТЕЛЕЦ
Изразителна сполука
Избирате доста перспективна насока за действие. Успявате да си създадете ангажименти, които поглъщат цялото ви внимание. Доста сполучив ден за осъществяване на намисленото, за реализиране на успешни сделки и плодотворни контакти с приятели и в обществените среди. Денят е твърде благоприятен за формиране на нов съюз в бизнеса или за началото на дългосрочно партньорство. Ще има и напрежение, но в рамките на поносимото. 

БЛИЗНАЦИ
Бъдете настойчиви
Денят е подходящ за активни действие във всички посоки. Налице е едно влияние, което може да провали хубавата реализация на намеренията ви, ако не сте активни по делата си. От друга е сигурно, че късметът ви ще е доста силен, което е достатъчна гаранция за успех. Просто трябва да сте мобилизирани и решителни. Днес и през уикенда ще има напрежение, но и добри възможности за сполука. 

РАК
Действайте съсредоточено
С ясни цели и овладени емоции ще продължите да работите, спазвайки срокове, обещания и лични интереси. Денят ще е напрегнат. Особено важно за Раците е да са съсредоточени при осъществяването на целите си. Всяко раздвояване ще е равносилно на загуба на ритъм и частичен неуспех. Много ефективни ще са контактите в обществените среди, а онези, които имат шанс за се обединят с някой, да не се колебаят. 

ЛЪВ
Силни нерви
Грижата за някого ще ви натовари допълнително, но няма да съжалявате. При вас е ярко изразена необходимостта от повече ведрост към околните. Ако ви липсва, няма да навреди на деловата ви реализация, но ще подържате състояние на двойственост, вътрешно недоволство и усещане за дискомфорт. Денят е доста сполучлив за делови контакти, сделки и печеливши пътувания. 

ДЕВА
Стабилни и успешни
Денят ще ви донесе много поводи за радост в личен и делови план. И днес стабилността на Девите е подчертана, но на мнозина ще се наложи да действат много упорито в делови план, за да осъществят целите си. Никой няма да ви пречи или издига трудности пред вас, но времето неусетно ще се топи и често ще се оказва недостатъчно. Петък, както и дните от уикенда ще са доста успешни. 

ВЕЗНИ
Възвърнато самочувствие
В старанието си да свършите всичките си планирани задачи, ще подминете други, считайки ги за маловажни, но може да сгрешите. Най-важното събитие за седмицата при Везните е, че високото им самочувствие се завръща, което безспорно е плод на повишената им стабилност. В тази връзка може да се говори за видим делови напредък и изразителен късмет при осъществяване лични цели, в обществените среди, и в професионалните сфери. 

СКОРПИОН
Надеждни контакти
Животът ви е научил да се справяте с новостите без да жалите себе си, и без особени затруднения. Делови или други неприятности редовно помрачават настроението на мнозина от Скорпионите. Явно няма да се разминете и през предстоящият ден, но има и благоприятни събития, свързани с успешни контакти и положителна намеса на хора, които ще ви осигурят стабилност чрез администрация. Като цяло петък е благодатен и печеливш и успешен. 

СТРЕЛЕЦ
Нуждаете се от стабилност
Съсредоточете се върху краткосрочните си планове, като дадете предимство на професионалните си и бизнес-изяви. Стрелците следва да изберат устройваща ги позиция и да не я променят. Това е особено важно за действащите в сферата на бизнеса, защото ще ви даде възможност да се възползвате от нечия стабилна подкрепа. В делово отношение ще се движите добре и денят ще е успешен. Просто ви е необходима повече стабилност. 

КОЗИРОГ
Благодатен етап
Възможността да ви оценят справедливо и според заслугите ви е реална. За разлика от Стрелците, при вас стабилността е нещото, на което всички от зодията много държат и постоянно наблюдават нивото ѝ. Ще се позволите повече отпускане в службата, но това няма да ескалира до негативни събития  за взаимоотношенията или деловата реализация. Петък е доста хубав, каквито се очертават и почивните дни.

ВОДОЛЕЙ
Ярка работоспособност
Работата ви налага да смирите егото си, ако обстоятелствата ви срещнат и с други, като вас властни и можещи хора. Доста положителен ден, който подчертава изумителната работоспособност на Водолеите. В службата може да възникне повече напрежение, валидно за повечето от вас, но не предизвиква катаклизми. Денят е много силен за контакти в обществените и деловите среди, където късметът ви ще е сериозен. Петък е благодатен и носи развитие.

РИБИ 
Успех в деловата дейност и контактите
Придобивате повече опит в нова за вас област. Това ви дава увереността да се заемете с въпроси, които сте избягвали досега. В делово отношение Рибите ще са не по-малко усърдни от прения знак, чрез което ще твърдят позициите си до непоклатимост. Денят е много благоприятен за парични постижения, а при някои този шанс ще се трансформира в любовен успех. За реализацията на личните си цели обаче трябва да сте по-настоятелни и усърдни. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft