Хороскоп за утре 16 май СКОРПИОН Съдбата ви подкрепя, СТРЕЛЕЦ Ще осъществите намеренията си

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре 16 май СКОРПИОН Съдбата ви подкрепя, СТРЕЛЕЦ Ще осъществите намеренията си
11981
Хороскоп за утре 16 май СКОРПИОН Съдбата ви подкрепя, СТРЕЛЕЦ Ще осъществите намеренията си

ОВЕН
Трудности
Днес ще ви се наложи да бъдете на няколко места едновременно, като всички около вас ще имат нужда от помощта ви. Ще се чувствате най-добре, ако прекарате деня сред семейството.

Не се препоръчва дълго пътуване и ако е възможно го отложете. Анализирайте случващото се и не омаловажавайте собствените си грешки и пропуски. Временни здравословни отклонения ще затруднят Овните през този ден при осъществяване на намеренията, въпреки, че преобладаващата част от зодията ще са доста активни. 

ТЕЛЕЦ
Външни пречки
Възможно е да се почувствате неразбрани и отхвърлени. Денят е благоприятен за бизнеса ви, не спирайте да работите, особено, ако договореностите ви са свързани със срокове и конкретни ангажименти. Посветете от времето си през днешния ден на себе си, размишлявайте върху пропуските и недостатъците си, и работете за отстраняването им. Много движение, опити за реализация на отдавнашна цел, или на такава, която в настоящия момент силно ви интересува, но условията не са особено подходящи за достигане до успех. 

БЛИЗНАЦИ
Силно напрежение
Предпочитате да прекарате този ден със семейството си, затова отлагате голяма част от ангажиментите си. Увереността, с която отстоявате позициите си ще впечатлява и ще привлече вниманието на влиятелен човек. Днес по-задълбочено се вглеждайте в хората, които се обръщат към вас с внимание и обич. Така ще можете да откриете истинската любов. За този ден е характерно силно напрежение при Близнаците и проблеми във взаимоотношенията. В личен план те обхващат интимните, а по отношение на деловите цели фиксират острите несъгласия и кавгите с някого.

РАК
Нерви и напрежение
Усилията и старанието, което влагате при изпълнението на един професионален проект ще бъдат оценени. Възможно е да се почувствате неразбрани и пренебрегнати, за това помислете къде бъркате. Днес започнете да работите върху новите си и важни дела. Следвайки новостите е напълно възможно да промените част от приоритетите си. Напрежението при Раците няма да е по-слабо от валидното за предните три знака. Има надежда да преодолеете пречките, с които се сблъсквате в момента!

ЛЪВ
Бъдете по-търпеливи
Ще започнете деня и седмицата със задачите, в чиито добър край сте сигурни. Въпроси от професионален и служебен характер ще повишат заетостта ви днес, но и ще ви удовлетворят финансово.Вникнете в усещанията си за нещата, които ви занимават сега и отделете време за самоусъвършенстване и самопознание. Стремежът на Лъвовете да се реализират в делови план по нов начин е крещящ, а в някои случаи дори безпардонен и придружен с тежки удари по противниците. 

ДЕВА
Не се раздвоявайте
Работата ви днес ще се развива с променливи темпове. Денят е свързан с финансови постъпления, които отдавна очаквате. За предпочитане е да избягвате големите групи от хора днес, като дадете предпочитание на солови занимания.Възползвайте се от творческата си енергия и социалните си контакти през днешния ден, благодарение на тях и будната си мисъл ще намерите отговорите на интересуващите ви въпроси. В условията на действащите влияния и механизми, не е чудно, че и представителите на Дева са силно изнервени.

ВЕЗНИ
Разчитайте на себе си
Ще останете поласкани от нечие внимание или предложение, което ще ви направи по-делови и организирани. Денят е доста непредвидим и за повечето от вас това се дължи най-вече на нестабилното ви емоционално състояние. Предложения и други, интересуващи ви развития ще направят деня ви интересен и в добро настроение ще започнете работа върху нов проект. Няма съмнение, че представителите на Везни са твърде активни за осъществяване на намеренията си, както и това, че не им липсва късмет. 

СКОРПИОН
Съдбата ви подкрепя
Проявете повече търпение в отношенията си и не пресирайте никого, преследвайки интересите си. Наред с основните си ангажименти ще обръщате внимание и на дребните неща, като неделима част от ежедневието ви. Внимателно преценявайте хората, които допускате в обкръжението си и по никакъв повод не се обвързвайте със съмнителни хора и занимания. Твърде възможно е вашата сполука през този ден да остане невидима, ве само поради обстоятелството, че денят е почивен. 

СТРЕЛЕЦ
Ще осъществите намеренията си
Мислите ви кръжат около предстоящата веселба довечера. Поставяйте си задачи, имащи пряко отношение към работата ви. Не разпилявайте енергията си в много посоки. Сътрудничеството ви с хора, чиито опит и контакти могат да ви бъдат полезни ще ускори делата ви и реши част от проблемите ви сега. Чрез строги и непоколебими действия, Стрелците ще демонстрират решителността си за осъществяване на целите си. 

КОЗИРОГ
Необходима е категоричност
Придържате се към нещата по начин, който преценявате за удачен. Ако сте активни в действията си днес ще можете да облекчите по-следващите си задачи. Сигурно е, че няма да ви е скучно. Деловите общувания през днешния ден са предпоставка за дългосрочни перспективи. Вашата реализация е осъществима, но мнозина от Козирозите не са достатъчно стабилни, и постоянно сменят решенията ви. Стабилизирайте се и ще успеете. 

ВОДОЛЕЙ
Действайте напористо
Ще се стараете да спечелите вниманието на някого, от когото зависят част от делата ви. Мислите ви ще са насочени към предстояща задача, мобилизирала ви със значимостта и сложността на изпълнението си. С високите си изисквания и професионално отношение към работата ще привличате вниманието на повече хора към вас. Добрият късмет работи за вас, но ако разчитате само на него, без да се концентрирайте върху делата си, вероятността да успеете силно намалява. 

РИБИ
Ефективен напредък
Самочувствието ви ще бъде поласкано от някой, който се нуждае от съветите ви. Недоразумения може да помрачат отношенията ви с близки хора. Скоро ще обърнете повече внимание на отделни детайли, но днес няма да може да се справите. Времето и силите през днешния ден ще ви стигнат да се справите в срок с професионалните си ангажименти и уговорени срещи. Този ден е много благоприятен за Рибите. Ако се ангажирате с пряко изпълнение на делови задачи може да възникнат проблеми. 

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft