Хороскоп за утре 18 ноември-РИБИ Много ползотворен ден, ВОДОЛЕЙ Явен успех

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре 18 ноември-РИБИ Много ползотворен ден, ВОДОЛЕЙ Явен успех
15791
Хороскоп за утре 18 ноември-РИБИ Много ползотворен ден, ВОДОЛЕЙ Явен успех

ОВЕН
Владейте се
            Слушайте съвестта си и бъдете конструктивни в решенията си. Днес напрежението за Овните е много голямо и едва ли петък ще мине без кавги.

Ще е по-добре да не се достига до такива, защото проблемите няма да се решат по този начин. Освен това, настоящата седмица е много важна за бъдещия ви делови и личен напредък. Владейте емоционалността.

ТЕЛЕЦ
Сблъсъци с конкуренти
           Търсете подкрепата на хората, с които работите, за да се справите по-леко с проблемите си. Телците ще заложат на хитростта, за да постигнат желаните резултати в сферите на интересите си. Може да се каже, че вероятност за осъществяване на целите има, но е налице и мощно противодействие от страна на вашите конкуренти и съперници. Чрез нечия подкрепа достигате до успех.

БЛИЗНАЦИ
Сблъсък на Съдбовни влияния
           Високите ви изисквания налагат да не спирате в развитието си, в професионален и личен план. Петък е характерен от една страна със силен късмет за реализация на делови цели, а от друга ясно подчертава, че ще се сблъскате с пречки, които едва ли мнозина от зодията ще преодолеят. Ако разчитате на измами и недомлъвки – провалът е сигурен. Не издигайте препятствия на пътя си!

РАК
Пазете се от конфликти
            Моментът е подходящ да помислите за професионалната си квалификация, да се заемете с изучаването на чужд език или друго обучение. Силно напрегнат ден, през който ще е добре да заемете по-задна позиция и да избягвате всякакви сблъсъци с околните, макар и да сте убедени, че ще победите. Конфронтирате ли се с някого, този стил на развитие ще продължи до събота, и не е изключено да последват вреди и проблеми.

ЛЪВ
Действайте честно
         Денят носи финансови и други придобивки за активно работещите от вас. Вашият шанс за реализация на целите е засилен, а ако разчитате и на нечия подкрепа, успехът е сигурен. Проблемът за този ден  засяга взаимоотношенията ви с околните. Те ще бъдат формирани от лъжи и нечестност, което многократно ще намали възможностите ви за сполучливи действия.

ДЕВА
Любовен успех
            Бъдете по-толерантни към околните, така ще може да разберете гледната им точка и да предотвратите евентуални недоразумения. За липса на шанс не може да се говори. Има го – но е слаб. Много старателно избягвайте споровете! Участвате ли в такива е сигурно, че ще прераснат в кавги, а по-следните ше предизвикат нестабилността ви, която ще се задържи до края на календарната година. Ще имате любовен успех.

ВЕЗНИ
Добри възможности
            Този ден е особено успешен за онези от вас, които са заети със своето образование. За Везните се разгръщат по-добри възможности – особено от гледна точка парични печалби. Проблеми обаче ще има с делови сътрудници и с хора от обществените среди. Бизнесмените от зодията ще се заемат с прокарването на стратегически проект, който ще удовлетвори очакванията им.

СКОРПИОН
Не се поддавайте на нерви
            Изграденото добро сътрудничество с хора от сферата на интересите ви ще позволи да планирате и нови задачи. Липсата на шанс при Скорпионите ще предизвика силно напрежение у мнозина от зодията. За едни от знака ще възникнат неочаквани пречки, а други ще са много нервни, което ще предизвика условия за грешки. Мнозина ще прибягнат до хитрости, но може да си създадете проблеми.

СТРЕЛЕЦ
Добри постижения
         На работното място бъдете внимателни. Атмосферата ще предразполага към конфликти, за това правете повече компромиси. Преобладаващото Съдбовно влияние в петък е благоприятно, и действащи-те условия безспорно подчертават, че ще реализирате целите си. Налице са и указания за значителни придобивки, които най-често се отнасят до бизнеса и контактите. Значителна ще е и сполуката ви в личен план.

КОЗИРОГ
Сполучлив ден
            Силен ден за хората на бизнеса, ще реализирате сделки и ще поставите началото на дългосрочни проекти. Успешен, но и нервен ден, през който мнозина от родените в зодията ще се сблъскат с коварните действия на заобикалящите. Това е валидно предимно за контактите в бизнеса и обществените среди. Практическата реализация на деловите задачи ще е на ниво. Някои преодоляват лични проблеми.

ВОДОЛЕЙ
Явен успех
            Рутинни занимания или стартиране на нова работа са сред възможностите на деня. От гледна точка на условия, възможности и външни обстоятелства, петък макар изпълнен с кавги и напрежение, е успешен за реализацията на целите ви.Мнозина от зодията ще бъдат навременно подкрепени от някого, и ще достигнат успешно до реализация в делови или друг план.

РИБИ 
Много ползотворен ден
            С балансираното си поведение ще помирявате и намирате общ език с всякакви хора днес. Петък се характеризира със силен късмет за представителите на Риби, и разкрива много добри възможности за осъществяване на делови цели и за преодоляване на пречки, както и за освобождаване от проблеми. Почти невъзможно е да се провалите в сферите, в които сте целенасочени.
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft