Хороскоп за утре 2 октомври-РИБИ Реализация на желани цели, ВОДОЛЕЙ Чудесни възможности

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре 2 октомври-РИБИ Реализация на желани цели, ВОДОЛЕЙ Чудесни възможности
19899
Хороскоп за утре 2 октомври-РИБИ Реализация на желани цели, ВОДОЛЕЙ Чудесни възможности

ОВЕН
Не достигайте до конфликт

В момента не виждате по-далече от носа си. Събудете се, огледайте се, животът не е само в ежедневните душевадни проблеми.

Настойчивите представители на Овен ще разполагат с достатъчно силни възможности за реализация на целите си, но преди да се заемете с реализацията на намеренията си трябва да отстраните съществуващите противоречия, които несъмнено биха предизвикали твърде остър конфликт.

ТЕЛЕЦ
Работете за стабилизация

Днес работата ще ви донесе удовлетворение, дори не е изключено да получите похвала от вашите работодатели. Телците прекрасно знаят, че за момента успехът им е повърхностен, или казано по-точно – доста занижен макар, че погледната отвън, ситуация изглежда стабилна и достатъчно надеждна. Внимавайте!Периодът е тежък. Сега е особено важно да се стабилизирате истински. Шансът ви не слаб.

БЛИЗНАЦИ
Необходима е решителност и активност

Имате силното желание днес да се заловите здраво за работа, за да реализирате ново начинание. Успех не липсва и за Близнаците в петък, но въздействието му е предимно върх въпроси от лично естество, които обхващат емоционалната нагласа и реализацията на любовни цели. По отношение на деловите ангажименти ситуацията ще е успешна само за решително действащите.

РАК
Кавгите са вредни

Времето ви ще минава в работа и делови разговори, с които ще договаряте бъдещите си проекти. За Раците се очертава труден петък. Употребата на определението „труден” най-често се налага поради наличието на кавги, характерни за взаимоотношенията ви с околните през този ден. Прекъсвайте ги своевременно, защото ще провалите реализацията на професионалните си планове за деня.

ЛЪВ
Не влизайте в кавги

Известно напрежение в отношенията ви с околните ще намали активността ви на работното място. Лъвовете трябва да са особено внимателни днес, защото петък се оказва тежък поради противоречия и кавги. Без съмнение, те ще са с състояние да ви причинят неприятности задълго, освен, че ще провалят почти готова реализация на нещо, което наистина напълно ще ви устрои.

ДЕВА
Владейте се качествено

Днес ще ви се налага да се занимавате с много и различни дела и да сте в непрекъснато движение. Най-важното за Девите днес е да се владеят. Главното характеристика на този ден гласи промяна, а дали последната ще е положителна или отрицателна – зависи от самите вас. Владейте нервите си и не се поддавайте на провокации, защото ще последват тежки кавги и големи вреди за вас.

ВЕЗНИ
Преодолейте негативното настроение

Част от представителите на знака ще прекарат този ден сред приятелско обкръжение, което ще ви даде възможност да се разтоварите от грижите си напоследък. Някои лични проблеми изострят негативно предразположение у Везните. Ще е добре да се овладеете, за да се възползвате от помощта на силния си късмет за реализацията на делови и финансови цели. Ако не се гневите, ще проработи и шанса за успех в преговори.         

СКОРПИОН
Лични неудобства

Не пропускате да изтъкнете заслугите си за развитието на обща задача, но днес са възможни недоразумения. Последният ден от седемдневния обзор ще е напрегнат за Скорпионите. За повечето от знака притесненията засягат лични въпроси. Овладейте се, и не очаквайте негативни събития. Деловите ви ангажименти се движат доста успешно, а за бизнесмените се разкриват допълнителни възможности.

СТРЕЛЕЦ
Лични и делови успехи

Добре е да оцените подкрепата, която ви се дава, бъдете благодарни на хората и им покажете това. Денят е доста добър за реализация на лични и делови цели. В деловата сфера се очертава повече напрежение, но противниците ви няма да имат реална възможност да попречат на реализацията ви. Късметът ви за осъществяване на личните и деловите цели ще работи интензивно през този благоприятен ден.

КОЗИРОГ
Реализация на цели

Успешен ден за индивидуални изпълнения. Самостоятелната ви дейност ще даде резултати, както в творческата работа, така и в бизнеса. И Козирозите ще се разгърнат успешно през този ден, което ще осигури реализацията на материалните им цели. По-напрегнато ще е във финансовата сфера, а към провеждане на преговори не се насочвайте. По-решителни следва да са действията ви за промяна на обкръжението. Ако сте категорични  – успявате!

ВОДОЛЕЙ
Чудесни възможности

Заслугата ви за решаването на общ проблем и ще ви донесе популярност. Делова и финансова сполука, успешни контакти , но трудна, а за мнозина и невъзможна реализация на лични цели. Петък носи новости и се оказва начало за чудесни промени, чиито срок ще е по-продължителен. Ако днес потърсите влиятелна помощ за реализация на нещо – непременно ще я получите.

РИБИ 
Реализация на желани цели

Обърнете внимание на нещата, които имат пряко отношение към вас. Практиката е доказала, че случайният успех е нетраен, а през този ден Рибите разполагат с чудесни възможности зя реализация на целите, които следва да постигнете чрез достатъчно енергична изява. Късметът ви е много силен! Няма да ви липсва и подкрепата на хора от административните кръгове.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft