Хороскоп за утре 23 януари-СТРЕЛЕЦ Пред нов, хубав, плодотворен цикъл, БЛИЗНАЦИ Добри възможности

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре 23 януари-СТРЕЛЕЦ Пред нов, хубав, плодотворен цикъл, БЛИЗНАЦИ Добри възможности
24637
Хороскоп за утре 23 януари-СТРЕЛЕЦ Пред нов, хубав, плодотворен цикъл, БЛИЗНАЦИ Добри възможности

ОВЕН
Целите ви ще се реализират
Въпреки натоварения работен ден, вие сте в цветущо настроение и с чувството си за хумор забавлявате себе си и хората около вас. Насърчете околните в заниманията им, без да ограничавате ничия свобода, а най-малко на близките си.

Желанието на много от Овните за делови промени е осъществимо, но днес работа в това направление едва ли ще е възможна. Денят ще е благоприятен от гледна точка на сигурно предстоящо развитие на въпроса. 

ТЕЛЕЦ
Проблеми
Настроени сте оптимистично към развитието на ваш бизнес проект и това ви кара да се чувствате спокойни. Ден на мъдростта, знанията и тяхното използване. Може да ви хрумнат нови идеи или решения. За вас се очертава много напрегнат ден. Надеждата ви за реализация на желана цел е силна, тъй като е подкрепена от реални фактори, но те едва ли ще са достатъчно мощни, за да преодолеят ефективно негативните влияния върху интересуващия ви въпрос. 

БЛИЗНАЦИ
Добри възможности
Търсенията ви ще ви срещнат с хора, с които предстои да развиете общ бизнес или друга делова активност. Бъдете щедри и изразете подкрепата си към другите, като предавате от опита и мъдростта си. Условията през този ден са благоприятни за осъществяване на целите. За действащите в сферите на бизнеса е препоръчително да се владеят по-ефективно, за да не провалят осъществяването на замисленото. 

РАК
Не се поддавайте на провокации
Днес ще се наслаждавате на спокоен ден на работното място. Научна работа, творчество, усвояване на нови знания и тяхното използване ще ви носят успехи и ще оставате доволни от постигнатото.  Развитието на вашия делови ден ще проличи от самото начало. Ако всичко тръгне добре, така и ще завърши. Ще се сблъскате с провокации, които ще предизвикат неудобства. Не реагирайте остро а се съсредоточете върху целите си.

ЛЪВ
Действайте честно
Отделете повече време за здравето си, ако се чувствате неразположени и с признаци за грип. Обективността ви помага по-добре да реализирате професионалните си, обществени и лични планове. Налице са доста показатели, които подсказват, че денят може да се развие благоприятно. В крайна сметка обаче всичко ще зависи от вас. Не се поддавайте на гняв!Не си служете с измами и не влизайте в противоречия! 

ДЕВА
Труден ден
И днес ще продължите с темпото от последните дни, давайки предимство на срочните си задачи. Дискретността и изразеното ви доверие към околните ще ви помогнат в професионалните, творчески и лични начинания. И при Девите ситуацията не е цветуща. Напрежението е силно, а пречките от административен порядък се оказват трудно преодолими. Благодатните възможности за реализация на целите зависят от сключване на партньорски взаимоотношения с някого. 

ВЕЗНИ
Мъчителни проблеми
Възможен е професионален проблем с делови партньор. Не се доверявайте на някого, за когото е знайно, че не заслужава внимание. Новите знания и информация, които приемате днес са важни за целите на професионалните ви дела. Преобладаващата част от Везните поддържат – макар и слаба, надежда за оздравяване на гнетящата ги ситуация. Един от най-възможните начини е чрез солидно партньорство, каквото в настоящия момент е трудно постижимо. 

СКОРПИОН
Нерви, но и надежди
Към съветите на приближен човек подхождайте по вашия си начин. Работата и отговорностите ви днес могат да ви създадат повече напрежение, но не бързайте да се гневите и да търсите причини за недоволство. Мнозина от Скорпионите ще бъдат обект на нечии зли дела и коварство, но тези негативни събития не бива да ви притесняват, защото по никакъв начин няма да ви навредят. Денят ще е нервен особено за водещите преговори.

СТРЕЛЕЦ
Пред нов, хубав, плодотворен цикъл
Не разпилявайте енергията си в безмислени пререкания. Бъдете добронамерени и не таете злоба към никого, за да вървят гладко делата ви и да се радвате на добри взаимоотношения. И при Стрелците напрежението и постоянните неприятности от околните имат своето реално присъствие от дълго време насам, но събота е своеобразна граница на този труден период. Ще възникнат добри условия, които ще ви позволят да се стабилизирате и утвърдите в реализацията си.

КОЗИРОГ
Силно напрежение
Смело ще пристъпите към действия, осигуряващи защита на интересите ви. В срещи и делови разговори, както и в личните си взаимоотношения запазете добрия тон и овладейте емоциите, които често ви пречат. Днес атаките при Козирозите са в личен план, и най-често става дума за много високо нервно напрежение. В тези условия не е  подходящо да се заемате с важни дела. Дори е препоръчително по-малко да се натоварвате със задачи, за да не излагате здравословното си състояние на риск.

ВОДОЛЕЙ
Проблем във взаимоотношенията
Посветете този ден на семейството си и се опитайте да си починете в семейна обстановка. Енергетиката на деня засилва умствените способности, олицетворява мъдростта. За успешната реализация на вашите цели през този ден е най-добре да се ориентирате към партньорство с човек, на чиято честност и обективност бихте могли да разчитате. За някои от зодията едва ли ще е възможно, защото е ясно доловимо, че ще има конфликти и прекъсване на взаимоотношения.

РИБИ
Ярка нервност
Отделяте ненужно много внимание на най - близките си. Със своята отзивчивост вие сякаш им позволявате да ви се качват на главата. Уважавайки личната свобода на близките си и правото им на избор, не налагайте мнението си и останете спокойни в отношенията си. Като ниво на организация за реализация на деловите и личните си цели, Рибите са достатъчно стабилни. Нервите ви обаче са значително обострени и дразнението ви е засилено.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft