Хороскоп за утре 24 ноември-ТЕЛЕЦ Променлив шанс, РАК Пред нови възможности

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре 24 ноември-ТЕЛЕЦ Променлив шанс, РАК Пред нови възможности
16157
Хороскоп за утре 24 ноември-ТЕЛЕЦ Променлив шанс, РАК Пред нови възможности

ОВЕН 
Проблеми, но и късмет
            Използвайте развитието на събитията, като ги насочите в подкрепа на делата си. Борбата за надмощие в деловите среди и бизнеса навлиза в остра фаза и ще е зловеща през този ден за Овните.

По всяка вероятност ще надделеете, или при повечето от зодията ще е така, защото разполагате със силен късмет, но това едва ли може да се отнесе към всички родени в знака.

ТЕЛЕЦ
Променлив шанс
          Добрата ви форма ще ви позволи да сте на подходящото място в подходящото време днес. Четвъртък се оказва доста неприятен за представителите на Телец. Очертават се силни ядове поради сблъсък на интереси.В случаят е невъзможно да се направи точна  прогноза за положителното или отрицателното развитие на ситуацията, защото шансът постоянно променя посоката си.

БЛИЗНАЦИ
Успех
             Може би е леко разочароващо за мнозина от вас, но денят ще премине доста спокойно. Никакви резки обрати или кризисни моменти. Близнаците разполагат с много хубави условия за успешни действия в сферите свързани с деловите им интереси. Четвъртък е доста благоприятен и ви носи значителна доза късмет. Очертават се и новости от делово естество, към които ще проявите интерес и готовност за действия.

РАК
Пред нови възможности
        Ще подобрите отношенията си с онези, с които през последните дни сте били в конфликт. Важното днес за Раците е да не влизат в противоречия. Поводи за словесни сблъсъци ще имат мнозина, поради клюкарското поведение на някои от околните. Както и да се развият събитията е хубаво да запазите спокойствие. Предстоят ви промени, които разкриват условия за стабилизация.

ЛЪВ
Съобразете се с обстоятелствата
            Отворени сте за предложения и чужди идеи, и с енергия ще се посветите в реализацията на печеливша задача. За сполуката си Лъвовете следва да са последователни, да избягват прибързаните действия, и да не влизат в противоречия. Съобразите ли се с тези изисквания, няма да се разминете със сполуката. Конфронтирате ли се с околните, е трудно да се очаква благоприятен развой на ситуацията.

ДЕВА
Овладейте емоциите
            Съществуват проблеми, които ви правят напрегнати и ви карат да потъвате в мисли. Засилената емоционалност, предизвикваща гняв и раздори е единственият негативен момент при Девите днес. Освободете се от това въздействие, за да не нарушите стабилността си и сами да провалите деня си. Чрез подкрепата на вашите приятели ще реализирате целите и стремежите си.

ВЕЗНИ
Денят е напрегнат, но успешен
           Повечето от вас днес са заети с важни професионални въпроси. Поради повишения градус в заобикалящата среда, Везните са склонни да действат рязко, и естествено да допуснат грешки във взаимоотношенията с околните. По всяка вероятност, мнозина от зодията няма да променят този стил и ще има остри сблъсъци, но денят носи делова сполука.

СКОРПИОН
Ползотворен ден
         Очакват ви доста ангажименти през този ден. Ще ви се наложи да помислите за неща, които не сте планирали да вършите днес. Сполуката на Скорпионите през този ден е подчертана. Тя ще ви съпътства през работния ден, но в случая не точно за това става въпрос. По-скоро говорим за реализацията на ваша цел, която има отношение към бита или социалните цели. В това направление реализацията ви ще бъде ярка.

СТРЕЛЕЦ
Не прибързвайте
            Днес ще успеете да свършите доста работа по проект, по който работите от доста време насам. Положителното настроение е стабилната основа за вашия успех в четвъртък. Чрез него ще наклоните везните към успеха. Прибързването води до грешки, които ще активизират нервността ви и ще създадат куп неудобства. Някои от зодията определено ще активизират усилията си в любовта.

КОЗИРОГ
Добър ден за бизнес
          Реално преценявате събитията и не градите безпочвени хипотези. Много добър ден за съвместна работа в бизнеса. Очертават се хубави придобивки и блестящи взаимоотношения. Има обаче вероятност у някои от зодията да надделее егоизмът, и да действат без да се съобразяват с партньорите си Не се поддавайте на съблазни. Ще си навлечете неприятности.

ВОДОЛЕЙ
Изразителна активност
            Отличен ден за лични изяви. Вашата жизнерадост ще завладява околните и ще се радвате на споделени чувства. Ярката активност на Водолеите е подчертана чрез изумителната им работоспособност през този ден, а последната означава предимствени позиции. Засилете вниманието си към странични фактори,които може да се окажат пречещи за реализацията ви. При някои остър любовен проблем.

РИБИ 
Действайте правомерно
            Денят е разнообразен и приятен. Ще се наложи да се справяте с какви ли не ситуации, особено ако работата ви е свързана с непрекъснат контакт с хора. Денят е сполучлив и предоставя хубави възможности за реализация, но носи и предупреждение към представителите на знака, което настойчиво уведомява решинлите да действат хитро и коварно, че ще загубят. Ще е по-добре да изтървете нещо, отколкото да попаднете под нечии тежки удари

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft