Хороскоп на Алена за днес: РАК - отлични резултати, СКОРПИОН - неочаквани трудности, РИБИ - изгодно предложение

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп на Алена за днес: РАК - отлични резултати, СКОРПИОН - неочаквани трудности, РИБИ - изгодно предложение
10073
Източник: trud.bg
Хороскоп на Алена за днес: РАК - отлични резултати, СКОРПИОН - неочаквани трудности, РИБИ - изгодно предложение

Днес се очертава динамичен ден, в който ще успеете да се справите с деловите задължения и да реализирате плановете си. Ето подробности в хороскопа на Алена за днес :

ОВЕН

Емоцията властва над вас и не ви позволява да се справите с деловите с задължения, въпреки че са от огромно значение за бъздещите ви планове.

Бъдете по-упорити и ще я надмогнете. Помощ може да ви окаже неочаквано появил се ваш делови партньор, с когото сте работили в недалечното минало и сте съхранили добрите си отношения. Не я отказвате. В личният ви живот са възможни конфликти, последвани от резки промени в настроението и отдалечаване. Отношенията ви за пореден път са подложени на проверка. Сексуалните ви отношения са напълно замразени.

ТЕЛЕЦ 

Ще вземете активно участие в благотворителна дейност, свързана с членството ви в международна организация. Готови сте на саможертва, но преценете дали не прекалявате с щедростта си и дали няма да бъде възприета със злоба и завист вместо с благодарност. Начинанията са успешни, ако не се изхвърляте с големи обещания, които няма да изпълните. Обстановката в дома ви е мразовита заради съмнения в изневяра, които са породени от интриги, достигнали до половинката ви, а тя за първи път е надала ухо. Очаквайте отказът на интимната си половинка от сексуални удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Дайте воля на вашите фантазии и за миг си представете колко красив би бил живота ви, ако те бяха реалност. Заниманията с фотография или друго ваше хоби, в сферата на изкуството ще ви доставят удоволствие. За да се справите със задълженията си на работното място не спорете инатливо с колегите си дори и ако ви правят забележки. Приемете, че се заяждат заради техни вътрешни конфликти, които не могат да споделят. Романтично настроени сте и изпълнени с обич към любимите си хора. Те ще оценят вашето отношение, но не се поддавайте на увещания за покупки, породени от желанието им да се поглезят. По-добре ги заведете на ресторант, а след това се отдайте на незабравими интимни мигове и сексуални удоволствия.

РАК

Срещите с деловите ви партньори са приятни и полезни, а този ден ще ви зарадва с отлични резултати и постигнати споразумения. На работното място се справяте отлично. Всички са готови да ви помогнат, но е подобре да завършите задълженията си без странична намеса. Отложете инцидентните срещи и разговори, които не само ще ви притеснят, но и нямате полза от тях. От вас зависи дали сте уговорили гости, дали вечерта ще имате посещение на приятели или ще се усамотите с близките си. Не пропускайте сексуалните удоволствия заради гости, които отказват да си тръгнат.

ЛЪВ

Не се занимавайте с натоварващи ви задачи, от които полза няма, а и не са ваше задължение. Запазете в бизнеса си вашите партньори, които могат да са ви полезни в бъдеще. Осъществете делово пътуване, ако сте сигурни, че ще ви донесе добри приходи в следващите седмици. Очакват ви успех и признание, въпреки трудностите на работното място. Ако се приберете ядосани и пренесете служебните си проблеми у дома конфликт с близките ви не е изключен. Ако не сте семейни помислете за създаване на семейство, ако сте семейни съхранете хармоничните си отношения.

ДЕВА

Отхвърлете ежедневните си задължения. Вашата проницателност непрекъснато ще учудва хората от деловото ви обкръжение, въпреки че сте се доказали като отлични анализатори. Очаквайте успешни разговори. Отговорността към служебните ви задължения е гаранцията за успех на вашите начинания. Не рискувайте. Не уговаряйте срещи с приятели, за да не се изпокарате с близките си. Ще ви изненадат с незабравима романтична среща. Сексуалните удоволствия са ви разрешени, ако сте опознали добре новите си партньори и не сте ги срещнали в днешния ден.

ВЕЗНИ

Денят е добър за активна творческа дейност, ако сте хора на изкуството, защото ви позволява да създадете впечатляващи творби. Дори и да не се развивате в тази сфера бъдете творци на новите си проекти. Ще се сблъскате с проблеми при запознанствата. На работното място се справяте успешно. Имате възможност да подобрите материалното си състояние. Време е да внесете хармония и в отношенията с колегите си. Променете към по-добро отношения си в семейството. Ако имате до себе си любим човек се отдайте на интимни мигове и сексуални наслади.

СКОРПИОН

Трудности неочаквано ще наложат да промените плановете си за деня, ще ви ядосат, защото не са очаквани, но промените са за ваше добро. Проявете мъдрост и въздържаност. В състояние сте да разрешите делови проблеми. Следобед сте във форма, въпреки препятствията по пътя си. Работата ви спори, независимо от напрежението. Намерете начин, ако сте обидили интимната си половинка да поднесете извиненията си. Романтична вечеря в приятно заведение може да изглади конфликта помежду ви и да ви дари с незабравими сексуални мигове.

СТРЕЛЕЦ

Сутринта се погрижете за дома си. Не бива да изпреварвате събитията, ако искате успехът да бъде с вас. При делови срещи и провеждане на разговори се опитайте да не прекъсвате събеседника си. Промените са полезни. Очаквайте известие за печалба. Не давайте съгласие за големи капиталовложения, за да не си създадете неприятности. Не планирайте среща с приятели, които сте поканили на вечеря, за да не изострите допълнително обстановката. По-добре се усамотете в компанията на любимите си и се отдайте на интимни разговори и незабравими сексуални мигове.

КОЗИРОГ

Не допускайте бързо до плановете си делови партньори, с които се запознавате днес или сте общували инцидентно и не ги познавате добре. Възможни са разочарования. Стабилизирайте постигнатото. Прекъснете всички ненужни партньорства. Ако се занимавате със собствено производство, успехът е с вас. Не е желателно да пътувате. В обедната почивка ще ви изненада запознанство, а вечерта- романтична среща. Ако сте семейни не изневерявайте, за да не съсипете хармоничните отношения в дома си, а и за да не се лишите от сексуални удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Не допускайте стари грешки да вгорчат живота ви. Неочаквано ще се променят отношенията ви със стари делови партньори. Отложете деловите срещи и разговори, за да си спестите неуспехите и разочарованията. Трудно ви е да се концентрирате, затова се отдайте на рутинните си задължения, ако сте на работното си място. Разходете се вечерта или се вижте с приятели, за да се разтоварите от напрежението. В приятна компания ще се освободите от мислите за натоварения ден и няма да сте агресивни към любимите си и брачните си половинки.

РИБИ

Искате да отложите планираните срещи и служебни задачи, за да пътувате. По-добре е да се откажете, защото ще пропуснете важни разговори, които ви носят бъдещи материални успехи, а също и стабилност на вашето работно място и на заеманата позиция. Не е изключено точно днес да ви направят предложение за изгодна инвестиция. Очаквайте романтична среща, която може да ви дари незабравими мигове. Не се отказвайте от желаните сексуални наслади, ако чувствата ви са споделени, но ги пропуснете, ако имате съмнение в тяхната искреност.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft