Чудото на астрологията, Гал Сасон, посочи края на епидемията у нас - две са важните дати:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Чудото на астрологията, Гал Сасон, посочи края на епидемията у нас - две са важните дати:
205038
Източник: dariknews.bg
Чудото на астрологията, Гал Сасон, посочи края на епидемията у нас - две са важните дати:

В момента ние, българите, се намираме в самото начало на епидемията от коронавирус. Вече чухме мненията на всякакви експерти относно това, кога се очаква края на заразата - за съжаление нито политолози, нито икономисти, нито медици успяха да се обединят около една обща дата за приключване на извънредната ситуация. 

Може би в момента единствените, които дават по-точни прогнози като дата, са астролозите.

Едно от светилата в астрологията,  Гал Сасон , даде своята прогноза за края на епидемията в България. А преди време ви запознахме с неговата обнадеждаваща прогноза за всички българи за 2020-та година. Той е утвърден автор и духовен учител с многобройни последователи в Европа, САЩ и Близкия изток.

Гал Сасон медитация

Астрологът припомни, че е прогнозирал за такава епидемия в своите книги, а причината е събирането на Плутон и Сатурн - две могъщи планети, които причиняват катаклизми на всеки 38 години. Предишното такова събиране е било през 1982-1983 г., когато е избухнала епидемията от СПИН, имало е рецесия, а гладът в Африка е имал чудовищни размери.

Уви, двете планети отново се събират. В България обаче ситуацията ще бъде непредсказуема заради завръщането на Юпитер. Предстоящите дати, в които в държавата ни ще има особено положителна енергия, са 17 юли и 7 ноември. Тогава ще ползваме енергията на Юпитер.

Гал Сасон

Завръщането на Юпитер ще помогне на България и заради позицията си - първи дом. Това е домът на тялото, а планетата ще ни носи закрила. Това означава, че епидемията ще премине през юли, но нейният решаващ момент ще бъде през април. По прогнозата на Гал Сасон 27 април ще е най-важната дата за епидемията от коронавирус в България.

Дай твоята оценка:
3 от 20 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft