12 минути сутрин всеки ден и като се претеглих бях загубила 7 кг, а колко тонизирана и енергична се чувствах не е истина (видео)

вход през zajenata.bg
За Жената
Здраве
Фитнес и Спорт
12 минути сутрин всеки ден и като се претеглих бях загубила 7 кг, а колко тонизирана и енергична се чувствах не е истина (видео)
8319
12 минути сутрин всеки ден и като се претеглих бях загубила 7 кг, а колко тонизирана и енергична се чувствах не е истина (видео)

Сега ще ви разкрием един много лесен набор от упражнения , които хем ще ви помогне да отслабнете , хем ще подобре здравето, ще внесе тонус и енергия във вас и ще се чувствате много добре

 

Какво е необходимо за спокойно събуждане през уикенда? 

Ще ви разкрием една тайна, която ще ви помогне да се концентрирате и да се отдалечите от грижите за следващия ден. А това е йогата ! Тези упражнения ще ви помогнат да се настроите по правилния начин, да се активизирате и тонизирате, да изчистите ума, и най-важното е, че такова обучение може да се направи дори от начинаещи. А „няма време“ и „твърде много работа“ са просто празни извинения. Не повече от 15 минути на ден  ви трябват, всеки може да ги заделите...

Утринна йога

Ние вярваме, че винаги е хубаво да започнете деня с нещо полезно, затова ви каним да отворите този ден с релаксираща и тонизираща йога. Да опитаме?

 

Утринна йога

Утрешната йога практика е една от най-добрите техники за релаксация. Йогата помага за облекчаване на напрежението в мускулите, ставите и между другото има подмладяващ ефект. Това се дължи на положителния й ефект върху вътрешните органи, тя започва да синхронизира работата на цялото ви тяло за в бъдеще.

Ставайте 20 минути по-рано, развесели се и правете упражнения - това е нещото, което ще те накара да се чувстваш здрав и силен всеки ден.

Утринна йога

За да постигнете истинска хармония и пречистване, опитайте се да изпиете чаша топла вода с лимон и джинджифил  преди сутрешната тренировка . Докато изучавате, тези компоненти ще събудят храносмилателната система, ще повишат апетита ви и ще подсилят имунната ви система.

Упражняване по този начин у дома, не забравяйте за основния принцип на йогата: необходимо е да се вземат предвид ограниченията на вашето тяло . Ако някоя от асаните създава трудности, то е невъзможно да се извърши при преразпределението на неговите възможности.

 

Но като цяло тези сутрешни комплекси са много прости и достъпни. Опитайте го и вие със сигурност ще обичате такава гладка и бърза уикенд йога. Весела сутрин!

Е, да започнем? Избрали сме за вас 5-те най-добри видео обучения, които ще заобичате от първото движение. Чаша ободряващо кафе ще бъде още по-вкусна след такъв отличен набор от упражнения, ние обещаваме!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  1. Тази проста тренировка е предназначена за тези, които не са намерили силата да станат от леглото. В допълнение, първото упражнение - истински подарък, защото за да го изпълни, дори и очите не трябва да си отваряте.
  2. Тази мека и гладка тренировка е подходяща за хора с абсолютно различни умения. Чудесен начин да събудите мускулите и ставите, да изчистите ума си и да балансирате емоционалното си състояние. Насладете се на изкуството на сутрешната йога и ще имате хубав ден.
  3. "Сутрешната йога е много по-добра от изтощителната тренировка във фитнеса", казва усмихнатият инструктор Тим. Гледайте видеоклипове, практикувайте асани и се уверете от собствения си опит! Този набор от прости упражнения помага за подобряване на гъвкавостта и разтягането, силата и баланса. И то само за 10 минути.
  4. Адриен Мишлер предлага да прекарат малко повече време в сутрешната йога - 40 минути. Но това ще помогне да се постигне баланс, да се освободи от стреса и да коригирате тялото по продуктивен начин. Инструкторът по йога е убеден, че дори един начинаещ ще овладее такива прости пози. Опитайте без съмнение!
  5. Жасмин Стенли - момиче, което унищожава стереотипите. Нейният сутрешен комплекс ще оцените като започнете да отслабвате; професионалисти и начинаещи. Започнете деня си по такъв скучен начин и ще разберете, че тялото ви е създадено за йога!

 

Нека такива товари не плашат сънливия ви организъм. Тази сутрешна йога за начинаещи не само може най-накрая да се събуди, но и да предизвика необуздан прилив на сила и енергия. Само 15-20 минути на ден ще ви заредят с положителен снаряд и ще ви тласнат към нови невероятни постижения.

сутрин йога видео за начинаещи

 

Практикувайте ежедневно сутришни упражнения и скоро ще забележите колко бързо ще започнат да ви се отдават новите пози. Само няколко седмици - и ще станете  гъвкави, силни и уверени!

 Не забравяйте да кажете на приятелите си в социалните мрежи.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft