4 дребни детайла в облеклото издават момичето със селски манталитет - бързо ги променете, за да не станете за смях (Снимки):

вход през zajenata.bg
За Жената
Мода
Модни Съвети
4 дребни детайла в облеклото издават момичето със селски манталитет - бързо ги променете, за да не станете за смях (Снимки):
2770
Източник: blitz.bg
4 дребни детайла в облеклото издават момичето със селски манталитет - бързо ги променете, за да не станете за смях (Снимки):

Още в началото на тази статия бързаме да уточним, че нямаме нищо против селото и момичетата, които идват от малките населени места. Тук става дума по-скоро за манталитет на селско момиче , което си е съвсем друго нещо и много често се проявява именно у девойки, парадиращи със своя "расов" произход.

И така - без значение колко дълбок е вашият вътрешен свят, всички знаем поговорката, че по дрехите посрещат. Външният вид  и дрехите на човек говорят страшно много за него, много повече, отколкото можете всъщност а си представите.

признаци провинциализъм

Много е важно да се отървете от някои неща, които моментално издават, че имате лош вкус .

Всъщност тези неща издават селския манталитет , без дори да подозирате.

В следващите редове ще ви разкрием кои са трите грешки при обличане и неща в женския гардероб, които издават именно селянията. Ако се припознаете в някой от долните примери, то незабавно поправете грешката си, защото ставате за смях.

Фалшиви марки

фалшиви марки

Известни щампи като „Шанел“ и „Гучи“ изглеждат изключително нелепо в препълнения автобус. Едва ли човек може а си позволи толкова скъпи дрехи на тези световноизвестни марки и не може да си хване едно такси в час пик.

Освен това хората, които наистина си купуват дрехи на известните марки, обикновено са наясно с колекциите им и ще различат фалшификата от оригинала от миля разстояние, тъй че е малко вероятно да впечатлите някого с чантата си „Гучи“ закупена от битака.

Бельо

грешки бельо

Ярък сутиен, чиито цвят направо наднича изпод ризата ви или прозрачната ви блуза, просто показва, че вие грам не знаете как да се обличате. Още по-крещящо изглежда на красива рокля с гол гръб. 

Друга груба грешка е да сложите синтетично дантелено бельо под клинчето за фитнес залата. То ще се очертае, а и ще ви запарва.

Високи токчета за всеки ден

високи токчета

Няма нищо лошо във високите токчата, докато те не се превърнат в ежедневни обувки.

Момичетата, които се отличават с лош вкус, носят 15-сантиметрови обувки навсякъде и си мислят, че са подходящи за всеки повод и събитие. Това обаче не е така. Носенето на такива обувки в метрото или по време на разходка е просто непрактично.

Добре е да мислите на първо място за комфорта си.

4. Умопомрачителен дизайн на маникюра

дизайн маникюр

Rihanna и Cardi Bee спокойно могат да си позволят най-невероятния дизайн на ноктите. Вие, разбира се, също, само с една подробност: цялостната визия трябва да съответства на "шарените" пръстите на ръцете. Ако докарана с пухенка и високи токчета се държиш в метрото, демонстрирайки "хищните" си нокти, украсени с лепенки, това изглежда меко казано абсурдно.

Дай твоята оценка:
3 от 3 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft