4 зодии ще получат наградата си през ноември 2020 г.

вход през zajenata.bg
За Жената
4 зодии ще получат наградата си през ноември 2020 г.
8446
4 зодии ще получат наградата си през ноември 2020 г.

На 6-19 ноември Юпитер и Плутон, и двамата в движение напред, правят последния си съвпад в Козирог. 

За ОВЕН и КОЗИРОГтова ще бъде последният етап от важен бизнес, който те са правили през годината. Последният път, когато събитията ще получат голям енергиен заряд и временно засенчат всички други дела за тях. Сега остава да направим последния изблик, да поставим финалните щрихи и да получим заслужената награда. 

За Овните успехът ще бъде свързан с работа, бизнес и социален статус. Те ще получат повишение, ще завършат голяма сделка или голям проект, те самите или техният бизнес ще бъдат отбелязани като най-добрите служители или най-добрият бизнес на годината, те ще заемат важно място в обществото, ще постигнат успех като политици или обществени фигури. 

При Козирозите успехът ще бъде свързан с личните им постижения. Те ще станат известни и уважавани в техния кръг. Тяхната личност ще стане по-значима. Те ще постигнат нещо велико, с което могат да се гордеят цял ​​живот. Те ще извършат някакъв мащабен акт, важен, социално значим, но не свързан с деловата страна на живота и ще получат награда за това. На 15 ноември съвпадът на Юпитер и Плутон ще бъде секстилен до Новолунието в Скорпион. Това ще отвори богати възможности за СКОРПИОН и ВОДОЛЕЙ. 

За тях ще започне месец на големи постижения и щедри награди. През следващите две седмици ще има случай, който ще ги доведе до успех. 

За Водолеите това ще бъде свързано с бизнес живота - работа, професия, бизнес. Те ще бъдат повишени, заслугите им в света на бизнеса ще бъдат признати, може да става въпрос за получаване на ранг, ранг, ранг. Те като награда могат да бъдат наети, където е невъзможно да се получат без специални заслуги. Те ще достигнат върха на бизнеса. 

За Скорпионите това ще бъдат лични постижения, които не са свързани с деловия живот. Делата, в които те се изразяват, ще бъдат горещо подкрепени от обществото. 

Те дори могат да спечелят голяма популярност и слава, а уважението в техния вътрешен кръг им е гарантирано. Те ще се считат за модел, пример за това как хората трябва да действат. Те могат да станат лице на компания или социален проект, представител на голяма група хора. 

На 18-20 ноември секстилът на Сатурн и Слънцето в Скорпион ще продължи периода на постиженията за СКОРПИОН и ВОДОЛЕЙ, а ЛЪВ ще бъдат добавени към списъка с успешни хора. Тези знаци ще получат заслужена награда, след като се справят добре. Бизнес, в който са инвестирали дълго време, може би години, може да даде плод. За Скорпионите това ще бъде по-близо до личните, не свързани с деловия живот, постижения. Водолеите ще говорят за успех в бизнеса. За Лъвовете, като Скорпионите, това ще бъдат частни заслуги, отнасящи се лично до тях и техните семейства, а не до обществеността. 

На 29-30 ноември аспектите на Юпитер и Сатурн за Меркурий в Скорпион отново ще донесат успех на СКОРПИОНИТЕ и ВОДОЛЕЙ, а също и на Близнаци и Дева. Това ще бъде заслужен успех и в същото време малко повече, отколкото заслужават. Може да има успех „предварително“, например много успешен, щастлив шанс, върху който ще трябва да работите усилено и да докажете, че сте достойни за награда: ще бъдете нает за пробен период, като ще получите престижна задача, която все още трябва да бъде изпълнена, избрана от масата кандидати , но ще трябва да докажете, че не сте били избрани напразно. 

За Скорпионите, както и в предишните времена, успехът ще бъде личен, за Водолеите - бизнес. Близнаците, както и Скорпионите, се насърчават да залагат на работа. За Девите късметът ще бъде свързан с получаване на документи, изпити, обучение, пътуване, обещаваща важна среща, публикация, интервю, професионално състезание. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft