5 винаги актуални детайла, които ни правят дяволски привлекателни в очите на другите:

вход през zajenata.bg
За Жената
Мода
Модни Съвети
5 винаги актуални детайла, които ни правят дяволски привлекателни в очите на другите:
2709
Източник: blitz.bg
5 винаги актуални детайла, които ни правят дяволски привлекателни в очите на другите:

Чудили ли сте се някога, защо някои жени (или мъже) умеят да привличат вниманието , където и да се появят? При това не блестят с особена красота или дори перфектна фигура. Естествено, не съществуват универсални начини за повишаване на привлекателността в обществото, но има няколко изпитани метода, които значително ще вдигнат шансовете за постигане на тази цел.

При това в случая не говорим за пари и напредък в кариерата, а за външни и поведенчески фактори, които по някакъв начин ще повлияят на естеството на общественото възприятие за вас.

Ето 5 винаги актуални детайла , които ни правят дяволски привлекателни в очите на другите :

привлекателна жена

Да намерите своя среда

Социалните връзки в наше време имат голямо значение. Не е чудно, че в бизнес средата се появи нов термин - работа в мрежа. Това означава създаване на нови полезни връзки и контакти, които ще помогнат за постигане на успех.

Ако говорим за задачите за увеличаване на привлекателността, фактът, че сте заобиколени от приятели и познати, ще има положително значение. Остава само да развиете уменията за ефективна комуникация с хора от различни видове. В крайна сметка, колкото по-разнообразен е кръгът на общуване, толкова повече възможности получава човек в центъра му.

Цветовата гама

Външността има огромно значение, независимо колко скептични са сравненията с външния свят.

И първото нещо, което ви хваща окото, е цветът на дрехите. Необходимо е да го изберете умело, като не забравяте фактора на уместност, индивидуален стил и вкусови предпочитания. Като цяло се препоръчва да се изоставят монотонните неутрални образи, които не различават човек. 

Контрастът и правилният избор на ярки цветове със сигурност ще привлекат вниманието на обществеността.

жена кремава рокля

Страх

Това качество също може да бъде привлекателно, действайки на подсъзнателно ниво. Психолозите сравняват чувството на страх с процесите на възбуда, при които хората просто не могат да останат безразлични към обекта на възприятие.

Наличието на белези

Външната привлекателност е по-силна при тези, които имат „късмет“ да бъдат собственик на белег. Този недостатък привлича женския пол, въпреки че не си струва да разчитате на дългосрочни връзки само на този фактор.

жена с чашка

Пиене на алкохол

Важно е да се подчертае веднага умереността на употребата на алкохол. И двете противоположни крайности от пълен отказ да се пие до алкохолизъм ще работят само в минус.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft