50-годишна дама и 22-годишният й приятел са женени от пет години, но все още хващат коси погледи

вход през zajenata.bg
За Жената
Любов
Връзки
50-годишна дама и 22-годишният й приятел са женени от пет години, но все още хващат коси погледи
144654
50-годишна дама и 22-годишният й приятел са женени от пет години, но все още хващат коси погледи

За разликата във възрастта между влюбените двойки е изписано много. Но може ли някой да разбере какво всъщност кара две самотни души? В крайна сметка нещо ги събра и не им позволи да се поддадат на клюки. И това е повече от достатъчно в такива истории.

ЗА РАЗЛИКАТА ВЪВ ВЪЗРАСТТА

Дмитрий и Соня се срещнаха в университета. „Обичайната история“ – ще каже някой. Но не правете толкова прибързани заключения. В крайна сметка двойката не беше съученик и съученичка. София Николаевна преподава философия в университета на Дима. Мъжът първо си помислил, че жената също учи, защото изглеждала много млада.

Но се оказало, че е малко по-различно. София имала късмет както с генетиката , така и с първия си съпруг. Той бил богат човек и не жалел пари за жена си. Той й позволи да живее за собствено удоволствие и казваше, че няма нужда да работи. Но Соня настоя да получи прилично образование и да остане да преподава в родния си университет.

И изглежда, че животът на двойката продължи както обикновено, докато съпругът на София внезапно почина. Успешен бизнесмен в бурните години беше елиминиран от конкуренти. Дамата трябваше да поеме юздите на бизнеса в свои ръце. Соня все още смятала, че истинско чудо й е помогнало да оцелее. Колкото и да й беше трудно, тя се опита да се задържи в името на любимия си съпруг.

Нова романтика

Просто така се случи, че двойката Соня и Кирил нямаха време да имат деца. Соня имаше малко приятели. Трудно е да се намери човек, който да не завижда на богатството на някой друг. И дори когато София овдовя преждевременно, имаше хора, които се радваха на това.

Но момичето продължи да живее. Намери добър мениджър за бизнеса на съпруга си, който да контролираше работата на служителите. Самата тя продължи да учи, за да защити следващите научни степени. Философията беше втората любов на нещастната София. Жизненият удар стана толкова неочакван за нея , че тя напълно забрави за себе си в продължение на много години.

Това продължи точно до момента, в който тя срещна Дима. Усмихнат и общителен, той я обърка със студентка. „Научи ли ме вече, красиво момиче?“ - подхвърли весело Дима, когато за първи път видя Соня в публиката. В този момент тя усети, че в душата й се надига някаква отдавна забравена топлина.

Увереност и грижа

Двойката започна да се среща тайно. Дима показа признаци на внимание и Соня не можа да му откаже. Не можеше да повярва, че този мил и винаги усмихнат младеж може да й навреди. Основното е, че никой не знае. София се плашеше до смърт от този факт. Какво ще стане, ако ръководството на университета разбере за такъв бурен роман ? Където учителят е по-стар от ученика с няколко десетилетия.

Само, че неприятностите изобщо не идват от университета, а от бившата приятелка на Дима. Знойната брюнетка Анджелина не можеше да повярва, че младежът се среща със София. Упоритата бивша даде гласност на романтиката на двойката и всъщност организира преследването на Соня в мрежата. Същата вечер, когато всичко стана известно, Дима за първи път видя София да плаче.

За разликата във възрастта

Въпреки това, колкото и да бушуваше обществото, университетът не уволни толкова ценен преподавател. И Дима не беше изключен. Да, разликата във възрастта на двойката е голяма. Но вече всички възрастни и могат самостоятелно да управляват живота си. И Дима и Соня, изглежда, имаха вкус. Те не само узакониха връзката , но вече пет години са щастливо женени.

Роднините на Дима и бившата му, разбира се, отначало я осъждаха и се тръшкаха. Те не можеха да повярват, че Соня ще бъде достойна съпруга. „

Но възможно ли е да разделим тези, които са дадени един на друг от небето? И колкото и да се говори за разликата във възрастта, Дима и Соня ще бъдат заедно. Защото са щастливи. Защото искат да изградят общо бъдеще. Несъмнено е трудно за такива двойки. Това обаче само доказва колко силни са чувствата им. Бих искала искрено да пожелая на влюбените щастие.

Дай твоята оценка:
4 от 5 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft