6 бързи начина да заспите за секунди

вход през zajenata.bg
За Жената
Здраве
По-здрави
6 бързи начина да заспите за секунди
8478
6 бързи начина да заспите за секунди

Малко от нас успяват да заспят веднага щом си легнат. За щастие има упражнения, които ще ви помогнат да успокоите нервната си система, да облекчите стреса и да се отпуснете за секунди.

ние сме ви подготвили 6 прости йога пози, след които ще спите като бебе.

 

# 6. Краката нагоре по стената.

Как да го направите: Легнете с лице към стената и сложете възглавница под кръста си. Повдигнете краката така, че петите и коленете да са в една линия, а ръцете да лежат до тялото, с длани нагоре. Останете в това положение за 2 минути . След това плавно огънете коленете си и ги преместете от двете страни.

 

# 5. По корем.

Как да го направите: Легнете на възглавница по корем и заключете пръстите си зад гърба си. Поемете дълбоко въздух, огънете гърба и пръстите на краката и се опитайте да достигнете петите си с ръце. След това бавно слезте надолу и издишайте.

Повторете упражнението 5-10 пъти . Само тогава трябва да "отключите" пръстите си и да отпуснете ръцете си.

 

# 4. Крака под широк ъгъл.

Как да го направите: Седнете с широко разтворени крака и сложете възглавница пред себе си. Изправете гърба си и вдишайте възможно най-дълбоко. След това бавно издишвайки и изпъвайки ръце напред, легнете на възглавницата.

Лежейки в това положение, вдишайте и издишайте 10 пъти , а след това отидете нагоре.

 

# 3. Крака кръстосани заедно.

Как да го направите: Легнете по гръб на възглавница, свържете краката си и разтворете коленете си отстрани. Ръцете ви са отпуснати и изпънати по тялото, дланите нагоре. Дишайте дълбоко и равномерно. Останете в това положение 3 минути .

 

# 2. Обръщате се странично, докато лежите.

Как да го направите: Легнете по гръб, сгънете коленете и ги съберете. Бавно наклонете краката си встрани, като ги държите с ръце. Останете така 1 минута, след това сменете страната. Повторете 2 пъти за всяка страна.

 

# 1. изпънете хубаво гърба си.

Как да го направите: Легнете удобно с гръб на възглавница. Леко разтворете краката си и сложете ръцете си отстрани, дланите нагоре. Внимавайте гръбнакът и главата ви да са в права линия. Поемете 3 пъти дълбоки вдишвания и издишайте през носа. След това вземете обикновената поза.

В този момент ще се почувствате сънливи и скоро ще заспите дълбоко.

 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft