Ако не сте го опитвали досега, време е да го направите тази вечер, а утре ще ни благодарите

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Ако не сте го опитвали досега, време е да го направите тази вечер, а утре ще ни благодарите
Ако не сте го опитвали досега, време е да го направите тази вечер, а утре ще ни благодарите
14866
Ако не сте го опитвали досега, време е да го направите тази вечер, а утре ще ни благодарите
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Не мога да кажа, че като много и аз не мечтая за изискана вечеря . Но понякога бързото и лесното е в пъти по- вкусно.. Ето затова ви предлагам мойта тайна за това как да направите перфектния пълнен пилешки хляб .

 Както се досещате, съставът му зависи от вашето въображение и предпочитания и това какво имате в хладилника, буквално може да пъхнете всичко.

 

Съставки

Хляб 1

кашкавал 200 гр

Пилешко филе 600 гр

печурки 250 гр

Домат 5 броя.

Майонеза 4 с.л. 

Лук 1 бр

Яйце 1 

Копър 1 връзка

Сол на вкус

Черен пипер (смлян) вкус

 

Подготовка

Пригответе хляба: разрежете питката наполовина и извадете сърцевината, за да направите две лодки.


Нарежете на ситно пилешкото филе и запържете в тиган в олио, докато омекне. Подправете месото със сол и черен пипер на вкус.


Запържете гъбите отделно с лука. След това сложете с пилето, доматите на кубчета, майонеза, подправки, яйце


Поставете пълнежа в хлебчетата, като редувате с настърган кашкавал на пластове. Последният слой трябва да бъде кашкавал


Печете пълнения хляб в предварително загрята фурна на 180 градуса за 15 минути.

Всички казват, че това е по-вкусно от пицата! Мога само да се радвам: толкова просто ястие , а толкова много удоволствие. Понякога сменям пълнежа с каквото ми се прияде

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft