Банички в неделя сутрин

вход през zajenata.bg
722519

Банички с бекон

400 г сварено пилешко месо
200 г пушен бекон
2 бр. яйца
200 г настърган кашкавал
500 г кори за баница (1 пакет)
олио

Нарязвате на дребни късчета бекона и пилешкото месо, разбърквате с двете яйца. На долната кора ръсите олио, на втората не. Слагате плънката и ръсите отгоре с кашкавала. Завивате на отделни банички и редите в намаслена тава и отгоре слагате парченце масло. Пекат се в умерена фурна и малко преди да ги извадите слагате и настръган кашкавал.

1 2 3 4
5
6 7 8 9
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft