23 Февруари 2023
7036
Източник: actualno.com
Дробчетата са сред любимите дреболийки на българина. Всички обаче знаем, че приготвянето им е деликатна работа, ако не искаме да хапваме твърди като подметка дробчета, а не крехки и сочни като по ресторантите.
Както за всичко останало, и тук опитните домакини имат малка тайна при приготвянето на дробчета , благодарение на която те никога не стават сухи и твърди.
Просто преди да ги изпържат, те ги поръсват с една необичайна съставка .
Необичайната съставка, която прави дробчетата сочни и вкусни
Ако поръсите дробчетата с гранулирана захар преди да ги изпържите, те в никакъв случай няма да станат сухи и твърди след топлинната обработка. Друг положителен ефект от употребата на захар е "маскирането" на неприятната горчивина.
За съжаление пърженият дроб често има неприятен вкус. Сладкият компонент помага за премахването на този проблем. За да даде желания ефект захарта, достатъчно е да използвате една щипка. Не прекалявайте със захарта, за да не получите обратния ефект.
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари