Лесни рецепти с патладжани

вход през zajenata.bg
397931
Дип от патладжани

Дип от патладжани

1 (300 г) патладжан
70 г хлебни трохи
2 скилидки пресован чесън
1/4 връзка магданоз
2 ч. л. смлян кимион
1/2 ч. л. лют червен пипер
2 с. л. лимонов сок
60 г кисело мляко

• Фурната се загрява на 180-200 С.
• Патладжанът се изпича в огнеупорна тава непокрит за около 40 минути или докато омекне.
• Поставя се в найлонова торба, която се връзва.
• След 10 минути патладжанът се обелва и се нарязва на дребно.
• Прехвърля се в блендер с останалите продукти и се пюрира.
• Дипът от патладжани се покрива и се оставя да се охлади в хладилник преди сервиране. 

1 2 3 4 5 6 7 8 9
10
Лесни ястия
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft