18 Юли 2012
                
                400001
             
                            
                        
                                    
                
                                                                        Салата с патладжани и домати
                                                                                                Кьопоолу
                                                                                                Имам Баялдъ
                                                                                                Гювечета с патладжани и гъби
                                                                                                Патладжани по гръцки
                                                                                                Патладжани в марината
                                                                                                
                            Патладжани и чушки
                                                                                                Патладжани с кисело мляко
                                                                                                Пица с патладжани
                                                                                                Дип от патладжани
                                                            
                Патладжани и чушки
	2-3 броя патладжани
	3 броя чушки
	2-3 броя домати
	450 мл кисело мляко
	зехтин
	черен пипер
	сол
	• Патладжаните се почистват добре, нарязват се на кръгчета и се отцеждат.
	• Чушките се почистват от семките и се нарязват на ивички.
	• Червените домати се обелват, нарязват се на парчета.
	• Патладжаните, чушките и доматите се посоляват и се поръсват с черен пипер.
	• Най-напред се изпържват патладжани в нагорещен зехтин до почервеняване, а след това и чушките.
	• Изпържените патладжани се нареждат в съд, върху тях се поставят чушките и доматите.
	• Заливат се с разбито кисело мляко и се поръсват с нарязан на дребно магданоз.
	• Патладжаните и чушки по македонски се поднасят топли или изстудени. 
Лесни ястия
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        

 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                            







