Лесни рецепти с патладжани

вход през zajenata.bg
397950

Патладжани по гръцки

2-3 патладжана
4-5 домати
150 г краве сирене
1 връзка магданоз
сол
смлян черен пипер
олио или зехтин

• Доматите се измиват и нарязват на дребни кубчета.
• Патладжаните се почистват, нарязват се на кръгчета и се посоляват.
• Оставят се и след 30 минути се изцеждат от горчивия сок.
• В тиган се сгорещява мазнината.
• Добавят се подсушените кръгчета патладжани, след това доматите.
• Поръсват се със ситно нарязания магданоз.
• Ястието се подправя със сол и черен пипер.
• Тиганът се похлупва, а патладжаните се задушват на силен огън.
• Готовото ястие се поръсва със ситно настъргано сирене.
• Патладжаните по атински се поднасят топли или охладени.

1 2 3 4
5
6 7 8 9 10
Лесни ястия
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft