Имах само няколко яйца и майонеза в хладилника и ако знаете какво спретнах за вечеря, преядохме...
        
        
        
                    26 Февруари 2019
                
                40803
                            какво четем
                    Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Дори и не съм вярвала, че с толкова малко и съвсем обикновени продукти от хладилника може да се приготви такава вкусотия. Направо не е истина
.jpg)
Предлагаме ви един нетрадиционен вариант с яйца, който със сигурност ще в хареса, а още повече, ако сте и фен на майонезата
Яйчна ролка
175 г майонеза (125 г за омлет, 50 г за пълнежа)
4 яйца
2 топени сирена
2 скилидки чесън
1 стрък копър
сол и пипер на вкус
олио за готвене
Разбийте яйцата с майонезата. Сложет сол и пипер на вкус.
(333).jpg)
Покрийте тавичката с листа с пергаментова хартия, намажете с масло или олио и излейте сместа отгоре.
.jpg)
Печете във фурната, загрята до 180 градуса, 10 минути.
 Оставете омлетът леко да изстине и обърнете яйцата заедно с листа за печене. Извадете хартията от омлета.
Настържете сиренето на едро ренде, добавете чесън, преминал през преса и нарязания копър, подправете с майонеза. Смесете всичко до хомогенност.
.jpg)
Намажете омлета със сместа
.jpg)
Навийте го на руло, увийте го във фолио и го поставете в хладилника за 2-3 часа.
.jpg)
Готовото яйчното руло е пълнено и готово . Нарежете го на филийки и поднесете на масата. Приятен апетит!
.jpg) 
                Настържете сиренето на едро ренде, добавете чесън, преминал през преса и нарязания копър, подправете с майонеза. Смесете всичко до хомогенност.
.jpg)
Намажете омлета със сместа
.jpg)
Навийте го на руло, увийте го във фолио и го поставете в хладилника за 2-3 часа.
.jpg)
Готовото яйчното руло е пълнено и готово . Нарежете го на филийки и поднесете на масата. Приятен апетит!
.jpg) 
Струва си да опитате ново въплъщение на омлета
.jpg)
Редактор: За Жената
                
                
            Новини
                            Новини
                                                                                                Мода
                            Мода
                                                                                                Звезди
                            Звезди
                                                                                                Начин на живот
                            Начин на живот
                                                                                                Диети
                            Диети
                                                                                                Красота
                            Красота
                                                                                                                                още
                                    Любов
                                    
                                    Любов
                                                                                                                                                                        Здраве
                                    
                                    Здраве
                                                                                                                                                                        Родители
                                    
                                    Родители
                                                                        Коментари
                

 
                                            
                                        




 
                                         
                                         
                                         
                                         
                                         
                                        







