Кавърма със свинско и праз
Свинска кавърма на плоча
Агнешка кавърма
Кавърма с черен дроб
Кавърма със сухи смокини и свинско
Кавърма със свинско и гъби
Кебап кавърма
Кавърма с пилешко
Кавърма със свинско, или телешко
Кавърма с пилешко
500 г пилешко филе
150 г гъби
2 глави кромид лук
1 скилидка чесън
1 чушка
1 с. л. доматено пюре
200 мл пилешки бульон
75 мл червено вино
1 ч. л. чубрица
1 ч. л. захар
смлян черен пипер
щипка суха целина
1 дафинов лист
1 ч. л. нишесте
Приготвяне:
• Пилешкото филе се нарязва на малки парчета.
• Лукът се почиства и се нарязва на полумесеци, чесънът на ситно.
• Чушката се почиства от семената и се нарязва на ивици.
• Всичките продукти се поставят в тенджерата.
• След като заври ястието, котлонът се намалява на слабо.
• Пилешката кавърма се оставя да къкри 40 минути.
• Прибавя се дафиновият лист и ястието се готви още 7-8 минути.
• Сосът се сгъстява с 1 ч. л. нишесте.
• Кавърмата с пилешко се поднася с картофено пюре или варен ориз.
Вкусни рецепти
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за кожата
Съвети за косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари