Лесни рецепти за кавърма

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Свинска кавърма на плоча
126787

Свинска кавърма на плоча

свинско месо - филе 750 гр.

лук - 150 гр.
люти чушки - 5 бр.
гъби - 150 гр.
мазнина - 1 ч. ч.
вино - 50 мл.
домати - 150 гр.
магданоз - 1 връзка
чубрица
черен пипер
сол

Месото се начуква, както за шницел, посолява се и се пече върху плочата на печката, предварително намазана с мазнина.

Лукът, нарязан на ситно, се задушава в мазнината до омекване. Прибавят се ситно нарязаните гъби, домати и лютите чушки и също се задушават до омекване. Посоляват се и се разбъркват с виното, чубрицата и магданоза.

Изпеченото филе се нарязва на ивици, върху всяка от които се поставя по малко от задушената смес.
 

1
2
3 4 5 6 7 8 9
Вкусни рецепти
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft