Лесни рецепти за кавърма

вход през zajenata.bg
126790

Кавърма с черен дроб

телешки черен дроб - 600 г

олио - 1/2 ч.ч.
зелев сок - 3 ч.ч.
брашно - 1 с.л.
червен пипер
черен пипер
сол - на вкус

Черният дроб се измива и се нарязва на парчета, които се овалват в брашното и се изпържват в мазнината.

След това се заливат със зелевия сок и вода, поръсват се с червения и черния пипер и се варят на тих огън до готовност.

Накрая се прибавя сол на вкус. 

1 2 3
4
5 6 7 8 9
Вкусни рецепти
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft