Лесни рецепти за кавърма

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Кавърма със свинско и праз
126791

Кавърма със свинско и праз

свинско месо - 1 кг.
праз - 3 - 4 стръка
домати - 1 ч.ч. от буркан
печени чушки - 4 - 5 бр.
люти чушки - 1 - 2 бр.
чубрица - 1 ч.л.
черен пипер - 1/2 ч.л.
мащерка - 1 щ.
мас - 2 с.л.
олио - 2 с.л.
сол
ЗА ОМЛЕТИТЕ ЗА 6 ДУШИ
яйца - 12 бр.
брашно - 6 с.л.
вода - 12 с.л.
сол - на вкус
олио - 1 к.ч.

Задушаваме нарязаното на парченца свинско месо до омекване, може да се сложи малко водичка.

В същата мазнина задушаваме лука нарязан на ситно, доматите и чушките. Слагаме подправките и прибавяме месото. Задушаваме на тих огън, докато остане на мазнина.

За всеки омлет-2 яйца, 2 с.л. вода, 1 с.л. брашно, сол. Във всеки омлет се слага от кавърмата и се загъва по диогонал.

1
2 3 4 5 6 7 8 9
Вкусни рецепти
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft