Лесни рецепти за кавърма

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Кавърма със сухи смокини и свинско
126786

Кавърма със сухи смокини и свинско

400 г свинско месо

3-4 с. л. олио
сол на вкус
1 с. л. червен пипер
1 ч. л. смлян черен пипер
1 с. л. чесън на прах
джинджифил на вкус
2 стръка праз
2 глави кромид лук
100 г сушени смокини
1 ч. ч. бяло вино
лимонов сок на вкус
Приготвяне:

• Месото се нарязва на средно големи парчета и се запържва в загрятото олио.
• Подправя се на вкус, като се натрива със сол, червен и черен пипер и чесън на прах.
• Прибавят се нарязаните на дребно праз и кромид и ястието се задушава под капак.
• Слагат се предварително изкиснатите във вода, отцедени и едро нарязани смокини и задушаването продължава още 5 минути.
• Налива се виното и смокиновата кавърма се оставя да ври, докато остане само на мазнина. 

1 2 3 4
5
6 7 8 9
Вкусни рецепти
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft