Вкусни рецепти със свинско месо

вход през zajenata.bg
1425482

Капама със свинско

Капама със свинско

Продукти:

4бр. свински пържоли бут

2 бр. пържоли пилешко филе

2 бр. пържоли пилешки бут
200 г пресни печурки
5-6 бр. свиски ребра
1-2 бр. сурово пушена наденица
100 г пушено топено сирене
1 ч.ч. бяло вино
смлян кимион
смлян черен пипер
1-2 зърна бахар
сол
уни сос
соев сос
1 бр. сушена чушка
1 чаша вода

Начин на приготвяне:

Всичкото месо се овкусява с подправките - кимион, сол, черен пипер, уни и соев сос. Най-отдолу в глинен гювеч се подреждат ребрата и от всеки вид месо. Добавят се нарязани на филийки печурки, парченца топено сирене и така последователно всички продукти. Най-отгоре се слага една сушена чушка за вкус, бахара и се залива с виното и водата. По желание отгоре може и парченца кашкавал. Слага се капака и по възможност се запечатва с тесто. Гювеча се слага в тава и се слага в студена фурна. Пече се на умерена фурна около 2 часа.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
11
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft