Вкусни рецепти със свинско месо

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Свинско месо по Китайски
1425614

Свинско месо по Китайски

Продукти:

500 г крехко свинско месо
1 ч.л. джинджифил
2 с.л. соев сос
2-3 скилидки чесън
2 бр. червени чушки
2 с.л. нишесте
1 с.л. сусам
3-4 с.л. олио
сол, черен пипер
2 с.л. лимонов сок

Приготвяне:

Месото се нарязва на тънки ивички и се маринова в соев сос, счукан чесън, джинджифил. Чушките се изчистват и нарязват на тънки ивички. Нишестето се разтваря в 50 мл вода и 1 с.л. соев сос. В уок или дълбок тиган се загрява олиото. Слага се месото и се пържи 2-3 минути. Добавя се лимоновия сок, черен пипер и чушките. Пържи се до готовност на месото. Изсипва се нишестето, добавя се сусама. Готви се до сгъстявате на соса. Сервира се със сварен ориз.

1 2
3
4 5 6 7 8 9 10 11
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft