27 Февруари 2012
                
                1430492
            
                                                                        Свински ребърца на фурна с бира и мед
                                                                                                Сочно пиле с грах
                                                                                                Свинско месо по Китайски
                                                                                                
                            Свинска кавърма
                                                                                                Свинско месо с картофи
                                                                                                Свинско месо в гювеч
                                                                                                Свински пържоли с гъби
                                                                                                Свинско с лук и кашкавал
                                                                                                Банска капама със свинско
                                                                                                Винен кебап със свинско
                                                                                                Капама със свинско
                                                            
                Свинска кавърма
	1 кг свинско месо
	500 г свински дроб
	5-6 глави лук
	1 ч.ч. червено вино
	2 с.л. чубрица
	2 с.л. червен пипер
	1 с.л. сол
	Избира се по-мазно месо, с повече сланинка. Нарязва се на парчета, които се слагат в тенджера. По-сочните парчета пускат сок и не се налага да се налива нито олио, нито друга течност. Когато месото започне да придобива златист цвят, се прибавя лукът, нарязан на ситно. Когато и той се задуши, се добавя нарязания на парчета дроб. Оставя се на тих огън да къкри. След десетина минути се налива виното и се поръсват подправките. Оставя се още десетина минути месото да поеме виното.
	Ястието се гарнира по желание с ориз или картофена салата. 
Още от "Кулинарни съвети"
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        

 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                            







